Lloret de Mar, present a la fira IBTM de Barcelona

El Lloret Convention Bureau, juntament amb els seus membres, participa en aquesta fira internacional de turisme de reunions que se celebra a Barcelona aquesta setmana

El Lloret Convention Bureau participa aquesta setmana a la fira IBTM, que té lloc a Barcelona del 19 al 21 de novembre. Es tracta d’una de les principals fires internacionals de turisme de reunions, punt de trobada de més de 13.000 professionals de més de 140 països i que recentment acaba de confirmar la seva celebració a la ciutat per tres anys més.

L’esdeveniment compta amb un sistema de programació de cites prèvia que ha permès al Lloret Convention Bureau tancar una vintena d’entrevistes amb organitzadors professionals d’esdeveniments que se sumen a les oportunitats d’ampliar la xarxa de contactes que permet l’espai expositiu, a més de contactar amb diferents proveïdors amb els quals poder tancar accions de promoció i comercialització de cara al 2020. Entre els esdeveniments ja confirmats per a l’any que ve, destaca la celebració a Lloret de Mar del Congrés Mundial de Turisme Esportiu de la Generalitat de Catalunya i de l’Organització Mundial del Turisme (OMT).

Complementant la presència de l’entitat, diverses empreses membres del Lloret Convention Bureau han disposat d’un espai dins la fira com és el cas d’Evenia Hotels, Gran Hotel Monterrey, Avant Grup, Amfívia i Sagalés. Altres membres, com Hotel Rigat Park, Hotel Santa Marta, L’Azure o Guitart Hotels, també s’han desplaçat fins a la fira per dur a terme diferents reunions i trobades amb els professionals internacionals assistents.

Dins el context previ a la fira, dilluns va tenir lloc una reunió de l’MPI European Boarding Leaders, del qual la directora del Lloret Convention Bureau forma part dins de l’Iberian Chapter. Durant la trobada, es va presentar el projecte especialitzat en MICE de Lloret de Mar davant de la trentena de directius europeus que formen part de la junta europea d’aquesta associació de professionals de la indústria MICE.

El mateix dilluns també va tenir lloc una trobada del grup especialitzat en turisme de reunions (Meetings Industry) de l’associació European Cities Marketing, de la qual Lloret Turisme forma part des de 2015, on es va debatre sobre el futur d’aquest segment turístic així com les properes accions de l’entitat.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “L’IBTM és una de les fires de referència del sector on participem cada any i una de les nostres accions més importants, no només per les entrevistes que podem concertar dins la fira, sinó també per les activitats que s’organitzen al seu voltant com la trobada de MPI o de ECM o l’esmorzar que organitza el Catalunya Convention Bureau i que ens permet estar en contacte amb professionals internacionals i obrir noves vies de col·laboració.”

Galeria

Notícies relacionades

Lloret de Mar es reuneix amb el Secretari d’Estat de Turisme en el marc de una reunió de treball de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja