Lloret de Mar seu del Congrés Mundial de Turisme Esportiu de la Generalitat de Catalunya i de l’Organització Mundial del Turisme (OMT)

Es tracta del principal esdeveniment de l’Any del Turisme Esportiu 2020

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència Catalana de Turisme, va fer oficial ahir que el Congrés Mundial de Turisme Esportiu tindrà lloc a Lloret Mar el proper mes de maig en col·laboració amb l’Organització Mundial del Turisme. Aquest congrés, permetrà esdevenir el punt de trobada i de referència de la indústria del turisme esportiu a nivell mundial, i reflexionar i debatre sobre la situació d’aquest sector i les seves necessitats d’actuació.

L’anunci oficial es va fer durant la presentació de l’Any del Turisme Esportiu 2020 que es va fer ahir a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC).

El congrés, que comptarà entre d’altres, amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar, es durà a terme el 21 i 22 de maig, i serà una de les principals accions de les més de cinquanta activitats programades amb motiu de l’Any del Turisme Esportiu 2020. Moltes d’aquestes accions es realitzaran conjuntament amb els patronats de turisme de les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, a més de Turisme de Barcelona.

L’alcalde de Lloret de Mar ha recordat que “Lloret està certificada com a destinació de turisme esportiu per l’Agència Catalana de Turisme des del 2006 i és el municipi de Catalunya amb més disciplines certificades concretament en futbol, atletisme, ciclisme, natació, triatló i esports col·lectius”. L’alcalde també ha afegit “que des de Lloret Turisme treballem el turisme esportiu amb un pla d’accions concret que inclou l’especialització, estratègia i inversió publico-privada”.

Anualment Lloret de Mar acull més de 400 esdeveniments esportius i uns 58.000 esportistes i acompanyants. A nivell d’oferta especialitzada compta amb 14 hotels i dues agències de viatge, unes xifres que situen Lloret com una de les principals destinacions especialitzades en turisme esportiu del territori.

Galeria

Notícies relacionades

El Lloret Convention Bureau promociona l’oferta MICE de la destinació en el mercat nacional participant en tres trobades amb agències organitzadores d’esdeveniments