Lloret incorpora servei de WIFI gratuït a les oficines de turisme i equipaments culturals

El MOLL (Museu Obert de Lloret) rep més de 100.000 visitants a l’any

wifiEls Jardins de Santa Clotilde amb 97.490 visitants i el Museu del Mar amb 14.442 visitants durant l’any 2013 són els dos equipaments culturals que disposen de servei d’internet, WIFI, des d’aquest estiu.

A més, des de Lloret Turisme, s’ha instal·lat una tauleta digital que permet als usuaris navegar amb aquest dispositiu de forma còmoda i gratuïta. En paraules de Jordi Orobitg, regidor de turisme, “oferir aquest servei als visitants facilita que puguin compartir les seves vivències amb la família i amics i enviar de forma instantània, per exemple, fotos de la seva visita als Jardins de Santa Clotilde”. Jordi Orobitg afegeix “tenint en compte la bellesa d’aquest entorn i el nombre de persones que hi passen, promoure aquest tipus de difusió espontània és sens dubte la millor promoció”.

Fins ara els Jardins de Santa Clotilde i el Museu del Mar disposaven de llibres de visita amb molt bones valoracions. Ara, incorporant el servei d’internet gratuït, el regidor considera que “s’aprofita el potencial de les noves tecnologies i es dóna molta més repercussió als comentaris que hi surten”.

Els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar i el Cementiri Modernista han rebut el certificat d’excel·lència 2014 del web de viatges TripAdvisor, el web social de viatges amb la comunitat més gran a Internet. El certificat s’atorga per la bona valoració i la qualitat dels comentaris i les opinions que els usuaris del web han generat durant l’últim any. El web també ha atorgat un certificat d’excel·lència als Jardins de Santa Clotilde i el Museu del Mar. Tots tres elements formen part del MOLL (Museu Obert de Lloret).

El servei de WIFI i un tablet d’accés gratuït també estan disponibles a les Oficines de Turisme. Les oficines de turisme reben 110.000 visitants l’any. Amb el mateix objectiu es vol millorar el servei d’atenció al visitant posant al seu abast la tecnologia que li permet  al visitant estranger no haver de tenir despeses extres de telefonia en itinerància.

Notícies relacionades