Lloret inicia la seva programació nadalenca amb la campanya “Be a nadalenc”

La primera activitat, l’encesa de llums, serà demà a les 17.30 h a la plaça de la Vila amb un acte festiu i obert a tothom

Lloret de Mar inicia la seva programació nadalenca amb la tradicional encesa oficial de llums, prevista per demà a les 17.30 h a la plaça de la Vila.

L’activitat donarà el tret de sortida a la programació nadalenca de Lloret. Com cada any l’arbre de Nadal serà el primer element nadalenc que s’il·luminarà i posteriorment hi haurà animació musical i xocolatada per a tots els assistents.

Enguany, la campanya de Nadal s’emmarca en la campanya promocional de Lloret TurismeBe a lloretenc”, iniciada la primavera passada que inclou diferents propostes a Lloret de Mar relacionades amb les tradicions de la vila i la seva oferta turística.

Per a aquestes festes i sota l’eslògan “Be a Nadalenc”, s’oferirà una completa programació d’activitats de Nadal i Reis que donen continuïtat a la campanya promocional amb diferents propostes per viure aquestes festes tradicionals.

La següent activitat tindrà lloc el proper 7 de desembre, a les 17 h, a la plaça de Pere Torrent, amb un festival infantil de personatges inspirats en el món de Disney.

Galeria

Notícies relacionades