Lloret de Mar, seu de la convenció anual internacional de direcció de ElTenedor (The Fork)

Aquest esdeveniment va portar a la població 130 directius del 28 al 30 de juny

130 directius provinents de les diferents seus que l’empresa de reserves en línia de restaurants que ElTenedor té arreu del món es van reunir del 28 al 30 de juny a Lloret de Mar en la celebració de la seva convenció anual.

Durant la seva estada a Lloret de Mar els professionals de ElTenedor van dur a terme un programa d’activitats que incloïa diferents ponències i taules de treball especialitzades organitzades al Gran Hotel Monterrey, activitats de team building com un taller de pintura en grup als Jardins de Santa Clotilde i un sopar de gala a l’Hotel Santa Marta, al qual van arribar per mar.

L’esdeveniment va comptar amb el suport del Lloret Convention Bureau en l’organització de les diferents activitats i en la recerca de proveïdors. Aquesta divisió de Lloret Turisme té com a principal objectiu la promoció de Lloret de Mar com a destinació destacada a la Costa Brava per a la realització d’esdeveniments, reunions, congressos, convencions i viatges d’incentiu.

Actualment el Lloret Convention Bureau compta amb 45 membres entre hotels, restaurants, empreses d’activitats i proveïdors especialitzats. L’última incorporació a l’entitat ha estat Avantgrup, una empresa de transport de viatgers amb seu recent a Lloret de Mar que va entrar a formar part del Lloret Convention Bureau el passat mes de juny. Actualment compta amb una flota de més de 160 vehicles entre autocars de diferents capacitats, microbusos, vehicles i monovolums de luxe amb conductor.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau “Cada any sumem més membres al Lloret Convention Bureau i això demostra que les empreses de Lloret veuen retorn en especialitzar-se en el producte del turisme de reunions. La celebració d’esdeveniments com el de ElTenedor ens ajuden a posicionar la nostra destinació en aquest àmbit i a reforçar la diversificació estratègica de productes turístics que des de fa anys es porta treballant des de Lloret Turisme”.

ElTenedor és l’empresa líder en la reserva en línia de restaurants a Europa amb una oferta de més de 50.000 establiments. Fundada el 2007, des de 2014 l’empresa forma part del grup TripAdvisor Media Group i té presència en 11 països: França, Espanya, Suïssa, Bèlgica, Itàlia, els Països Baixos, Suècia, Dinamarca, Portugal, Brasil i Austràlia.

Galeria

Notícies relacionades

El Lloret Convention Bureau promociona l’oferta MICE de la destinació en el mercat nacional participant en tres trobades amb agències organitzadores d’esdeveniments