Lloret de Mar estrena una campanya publicitària per promocionar el turisme familiar en el mercat català

Amb l’eslògan Lloret Family Spoilers es busca la complicitat dels pares i mares per gaudir d’unes vacances a la destinació

La nova campanya forma part del Pla de millora de la competitivitat en el turisme familiar de Lloret de Mar

Lloret de Mar ha estrenat aquest mes de juny una campanya publicitària per a promocionar el turisme familiar en el mercat català i mostrar els atractius de la destinació per a les famílies.

Es tracta d’una campanya que, sota l’eslògan “Lloret Family Spoilers”, utilitza un llenguatge proper, fresc i humorístic que fuig dels missatges més clàssics de vacances idíl·liques en família per connectar emocionalment amb els pares i mares, que es poden sentir identificats amb les problemàtiques que es troben durant les vacances. A través de diferents textos i creativitats divertides, poden veure com, gràcies als atractius i l’oferta especialitzada de la destinació, a Lloret de Mar troben resposta a les seves necessitats, cosa que els permet poder gaudir més plenament de les vacances.

La campanya es pot veure en diferents suports exteriors a les estacions de Renfe de Barcelona i àrea metropolitana, i principalment en mitjans digitals especialitzats i a les xarxes socials durant tot l’estiu. La difusió es complementa amb un web (https://mylloret.lloretdemar.org/ca/lloret-family) on es poden visualitzar les diferents creativitats i els missatges de la campanya en forma d’“espòilers”.

Per contribuir a fer més difusió del llançament de la campanya, s’ha arribat a un acord amb dues prescriptores de Barcelona amb un perfil familiar i un to desenfadat que encaixa amb l’estil d’aquesta acció per tal que gaudeixin d’un cap de setmana a la destinació amb les seves famílies aquest mes de juny i puguin compartir la seves experiències.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Ja fa anys que Lloret de Mar disposa d’una oferta especialitzada en turisme familiar, però després de l’anàlisi feta per al Pla de millora de la competitivitat de la destinació en turisme familiar hem detectat que encara hi havia una part de la nostra proposta de valor desconeguda pel públic català. Així doncs, hem llançat una campanya divertida per promocionar la nostra oferta i perquè les famílies catalanes ens vegin com una opció amb una gran diversitat d’experiències per gaudir d’unes vacances en família aquesta temporada”.

Lloret de Mar va presentar el mes de febrer passat el seu Pla de millora de la competitivitat en el turisme familiar creat amb l’objectiu de reforçar el posicionament de la destinació en el segment del turisme familiar. D’aquest projecte en va derivar un pla d’accions per als propers dos anys amb tres línies estratègiques: destinació i gestió, millora i creació de producte, i promoció i comercialització, amb un total de quinze projectes o iniciatives diferenciades. Durant aquest 2021 s’han dut a terme les primeres accions, com són la constitució d’una taula de treball de turisme familiar publicoprivada el darrer 10 de març i la posada en marxa d’aquesta campanya publicitària amb un pla de mitjans específics. Després de l’estiu, se seguirà amb les properes accions previstes.

Galeria

Notícies relacionades