Lloret de Mar posa en marxa el seu programa de dinamització de platges

A banda del servei de miniclub infantil i diferents activitats dirigides i esportives, com a novetat s’oferiran classes de ioga per adults i en família

A la platja central de Lloret de Mar i de Fenals es va iniciar ahir el servei de dinamització de platges.

El servei inclou un miniclub infantil obert cada dia de 10.30 a 17 h que ofereix diferents activitats i tallers infantils. Degut a les mesures de prevenció de contagi de la COVID19 enguany s’ha establert un protocol específic que inclou la limitació en l’aforament del miniclub, la higiene de mans abans d’entrar i en sortir del recinte, els infants han d’anar descalçats i no es podrà compartir material que es desinfectarà després de cada ús. Per minimitzar els riscs no s’obrirà el servei de biblioplatja ni l’espai nadó.

A més a més, de 17 a 21 h hi ha la possibilitat de practicar esport (voleibol, futbol, etc.) en una zona esportiva habilitada a la platja de Lloret, i activitats dirigides com zumba, aeròbic o gimnàstica de manteniment cada matí de 9 a 10 h a la Roca d’en Maig i de 10.30 a 11.30 al bosquet de Fenals. Totes elles compten també amb el protocol de distanciament social i mesures de prevenció. La novetat d’enguany són les classes de ioga que es faran de dilluns a dijous, als miniclubs de Lloret (dilluns i dimecres) i Fenals (dimarts i dijous) de 19 a 20 hores per a famílies i adults. Totes les activitats de dinamització de platges s’allargaran enguany fins al 15 de setembre.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Les platges són el nostre principal atractiu turístic i fa anys que oferim aquest programa de dinamització de platges com un complement de lleure i esportiu, especialment estratègic per aportar valor al turisme familiar. Enguany la COVID19 ha fet que hàgim d’incorporar protocols específics per garantir la màxima higiene i prevenció de contagi però considerem que és justament un any en que aquesta dinamització a l’aire lliure, gaudint de les nostres platges i fomentant l’esport, és clau i molt positiva”. Des de Lloret Turisme com a novetat, s’han incorporat sessions de ioga per famílies i adults.

L’any passat, més de 14.000 persones van participar en el programa de dinamització de platges de Lloret de Mar.

Galeria

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Lloret de Mar, la Fundació Climent Guitart i la Universitat de Girona creen la Càtedra Climent Guitart “Orientació, innovació i competitivitat del turisme de costa”