Lloret de Mar es promociona en els mercats europeus

Aquesta setmana participa en un roadshow als països nòrdics i ha rebut la visita d’un grup d’agents de viatge ucraïnesos

Lloret de Mar segueix apostant per la promoció internacional de la destinació i aquests dies participa en dues accions que li permetran presentar la destinació a més d’un centenar de professionals europeus.

L’activitat promocional d’aquests últims dies va començar diumenge al matí amb la celebració d’un workshop al Gran Hotel Monterrey de Lloret de Mar amb 50 agents de viatges, directors i propietaris de les millors agències d’Ucraïna, prescriptors de l’operador turístic JOIN UP. A més de Lloret Turisme, un total d’onze empreses de Lloret (Evenia Hotels, Guitart Hotels, Don Juan Hotels, Hotel Santa Marta, Hotel Sant Pere del Bosc, Marsol Hotels, Gran Hotel Monterrey, Flamenco Gran Casino, Bungee Jumping, Experiences CB i Transbrava) van participar a la jornada i van poder presentar els seus productes als agents. A la tarda, tot el grup va participar en una visita guiada al centre històric de Lloret i als Jardins de Santa Clotilde que va acabar amb un sopar de gala. Paral·lelament, una periodista del Canal 1+1 ucraïnès que acompanyava el grup va estar gravant imatges de diferents espais de la vila com els Jardins de Santa Clotilde i la platja de Lloret per editar un reportatge sobre la destinació que s’emetrà properament.

A més a més, des d’ahir i fins demà, representants de Lloret Turisme participen en un roadshow organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona als països nòrdics que passarà per les ciutats de Copenhaguen i Estocolm. Ahir va tenir lloc un primer workshop a la capital danesa on hi van participar 25 agents de de viatges i periodistes, acció que es repetirà demà a Estocolm amb el mateix format i que es complementarà amb un sopar informal que tindrà lloc aquesta nit a la capital sueca amb bloguers de viatges de l’Associació Travel Massive, una de les més importants del món que agrupa més de 34.000 bloguers de 178 països. Aquesta acció representa la segona part d’un roadshow que ja va tenir lloc als països nòrdics a la primavera i que va passar per Hèlsinki i Oslo.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Els mercats nòrdics són prioritaris per a Lloret de Mar ja que estan molt interessats en productes específics com l’esportiu o el turisme de reunions que ens ajuden a desestacionalitzar la temporada turística. Pel que fa a Ucraïna, volem apostar per aquest mercat ja que s’ha estabilitzat i comença a mostrar un repunt en els últims temps”.

Galeria

Notícies relacionades