Lloret de Mar reactiva les accions de promoció de turisme esportiu

Després de participar a la fira Sea Otter Europe i rebre la visita d’operadors especialitzats, es posa en marxa una campanya publicitària per als mercats de proximitat

Lloret de Mar, 1 d’octubre de 2021.- Coincidint amb l’inici de la tardor i de la temporada esportiva, Lloret de Mar, a través del seu ens de gestió i promoció turística Lloret Turisme, ha reactivat la seva activitat per al producte de turisme esportiu.

Així, aquest cap de setmana passat, la destinació va ser present a la fira Sea Otter Europe, que va tenir lloc a Girona. La cinquena edició d’aquest esdeveniment ciclista va tancar amb gairebé 45.000 visitants i des de Lloret Turisme es fa una valoració molt positiva de la presència a la fira. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, ho explica: “Per nosaltres ha estat una de les millors edicions de la fira. Hem tingut l’oportunitat de presentar la nostra oferta especialitzada en ciclisme als milers de visitants i també ens hem reunit amb diferents operadors, mitjans de comunicació especialitzats i proveïdors per estudiar possibilitats de col·laboració i sinergies”.

Relacionat també amb el producte cicloturista, durant el mes de setembre l’entitat va participar en una acció virtual organitzada per l’Agència Catalana de Turisme per conèixer l’especialització d’Eslovènia en aquest àmbit a través de la qual Lloret Turisme va participar en diferents sessions de treball on allotjaments especialitzats, oficines de turisme i empreses d’activitats eslovenes presentaven les seves experiències i bones pràctiques.

La promoció internacional de la destinació ha seguit aquesta setmana amb la visita de dos operadors de viatges especialitzats en turisme esportiu d’Irlanda i Suècia, que s’han desplaçat fins a Lloret de Mar en un viatge de familiarització per visitar les instal·lacions esportives municipals i conèixer de primera mà l’oferta especialitzada de la destinació.

Per complementar aquestes accions promocionals i incentivar la recuperació del turisme esportiu al municipi, Lloret Turisme posarà en marxa en breu una campanya publicitària per als mercats espanyol i francès. En paraules d’Elizabeth Keegan: “Per nosaltres el turisme esportiu és un producte estratègic que ens ajuda a la desestacionalitzar i el qual, per la seva tipologia de viatge, s’ha vist molt afectat per la pandèmia. Amb aquesta campanya volem potenciar la seva recuperació a Lloret de Mar i hem escollit diversos mitjans esportius de referència per comunicar un contingut específic que arribi tant a professionals del sector com al públic final”.

Cal recordar que Lloret de Mar acollirà els dies 25 i 26 de novembre el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que organitzen l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i l’Organització Mundial del Turisme amb la

col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Lloret de Mar a través de Lloret Turisme.

Lloret de Mar està certificada com a Destinació de Turisme Esportiu des del 2006 per l’Agència Catalana de Turisme en les disciplines de futbol, atletisme, natació, esports col·lectius, triatló i atletisme. L’any 2019 va rebre més de 60.000 esportistes i acompanyants, i va acollir un total de 446 esdeveniments i competicions esportives.

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Aquestes darreres dues setmanes, Lloret Turisme ha dut a terme diferents accions promocionals amb l’objectiu de donar a conèixer la important inver…