Lloret de Mar se suma a la sisena edició del Som Cultura, el festival de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

El diumenge 7 de novembre es podrà gaudir de la visita teatralitzada “L’últim daiquirí” al Teatre de Lloret

Lloret de Mar, 28 d’octubre de 2021.- Lloret de Mar se suma aquest novembre al Som Cultura, el festival de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, que enguany arriba a la sisena edició.

La proposta de la destinació per al festival és la visita teatralitzada L’últim daiquiri, que recrea la història d’amistat entre el lloretenc Constantí Ribalaigua, el famós bàrman del Floridita a l’Havana, i un dels seus clients més il·lustres, el cèlebre escriptor Ernest Hemingway.

Constante, com l’anomenaven popularment a Cuba, és considerat el bàrman més influent del s. XX i ha passat a la posteritat per infinitat de creacions i principalment pels seus daiquiris, còctel que va adoptar i perfeccionar fins a fer-lo universal.

L’obra recupera el vincle de Lloret de Mar amb el daiquiri, però també l’estreta relació amb Amèrica a través de molts personatges que varen travessar l’Atlàntic a la recerca d’un futur pròsper lluny de casa. Una classe divertida d’història combinada amb infinitat d’anècdotes i un daiquiri final per a tots els espectadors.

La representació es farà el proper diumenge 7 de novembre a les 12 h del migdia al hall del Teatre de Lloret de Mar. Les entrades ja estan a la venda al portal del festival Som Cultura (https://somcultura.costabrava.org/) i tenen un cost de 4€ per persona.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “És important per a una destinació com Lloret de Mar mantenir activa l’agenda d’activitats durant tot l’any i així ajudar a desestacionalitzar i allargar la temporada turística, i més en un any com aquest. Per al Som Cultura recuperem una visita que ha tingut molt èxit aquest estiu i de la qual segur que tant els lloretencs com els nostres visitants gaudiran alhora que podran conèixer la història del bàrman Constantí Ribalaigua i dels americanos, que van emigrar de Lloret a la recerca d’una vida més pròspera”.

L’últim daiquiri, obra escrita per David Barba i Serra i produïda per Amargura Cultura, es va poder veure aquest estiu amb un gran èxit de públic. L’espectacle compta amb la participació dels actors lloretencs Albert Muntané, com a Constante Ribalaigua, i Joan Romà Ortiz en el paper de Hemingway i la producció executiva de Montserrat Sala i Egea.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Aquestes darreres dues setmanes, Lloret Turisme ha dut a terme diferents accions promocionals amb l’objectiu de donar a conèixer la important inver…