Lloret Turisme organitza sortides de marxa nòrdica per donar a conèixer el patrimoni natural i cultural de Lloret de Mar

Les sortides es faran els dimecres i dissabtes de temporada mitjana de 10 a 12 h del matí

Lloret Turisme organitza a partir d’aquest dimecres unes noves sortides de marxa nòrdica a través de les quals es podrà descobrir el patrimoni natural i cultural de Lloret de Mar. Es tracta d’una activitat de dues hores de durada que tindrà lloc tots els dimecres i dissabtes de l’11 de maig al 18 de juny i del 7 de setembre al 15 d’octubre de 10 a 12 h del matí.

Hi haurà tres rutes disponibles: camí de ronda nord, camí de ronda sud i boscos de Lloret, a través de les quals es tindrà l’oportunitat de descobrir indrets naturals com cala Banys o la cala des Frares i elements patrimonials com la Dona Marinera, el castell de Sant Joan, l’ermita de les Alegries o l’ermita de Sant Quirze.

Els itineraris no tindran un dia fix de realització, sinó que s’aniran intercanviant per tal que tothom pugui gaudir de les diferents rutes. El calendari complet es pot consultar al web de Lloret Turisme www.lloretdemar.org

Les sortides tindran un cost de 2 € per persona que inclourà l’ús dels bastons, i estan disponibles en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), que s’adaptaran en cada ocasió al públic assistent.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Amb aquestes sortides oferim als nostres visitants una nova manera de descobrir Lloret de Mar a través d’una activitat molt saludable com és la marxa nòrdica. Fa uns anys es van dur a terme unes sortides semblants i, atès l’èxit que varen tenir, aquesta temporada hem decidit recuperar-les i ampliar les rutes disponibles i les dates de realització.”

La marxa nòrdica és una activitat esportiva saludable de fàcil aprenentatge que requereix la incorporació d’uns bastons durant l’acte de caminar. Lloret de Mar disposa actualment de set itineraris de senderisme que són aptes per a la pràctica d’aquesta activitat.

Galeria

Notícies relacionades