Lloret Turisme, present a la fira B-Travel de Barcelona

Hi serà per promocionar al mercat català tota l’oferta turística de Lloret de Mar de l’11 al 13 de juny

Lloret Turisme es troba des d’avui i fins diumenge a Barcelona participant a la fira B-Travel. Es tracta de la fira turística de referència a Catalunya, la qual ─amb un caràcter professional i també oberta al públic en general─ enguany ha recuperat la seva activat presencial després de no celebrar-se l’edició de 2020.

Lloret de Mar hi és present per promocionar tota la seva oferta turística per a aquesta temporada. Entre les novetats que es presenten, destaquen les activitats de natura i cultura a l’aire lliure que s’han programat per a l’estiu, així com el programa dels festivals Lloret Outdoor Summer Festival i SOM de Mar.

A més a més, es donarà a conèixer com s’ha preparat la destinació durant els últims mesos per ser una destinació segura per a aquest estiu. Destaquen tant les mesures fetes en espais públics, com ara a les platges ─on es disposa d’una senyalització específica i recomanacions d’ús─, com en establiments privats, gràcies a la formació que s’ha fet durant l’hivern en el Pla de transformació digital de Lloret, amb noves eines tecnològiques que facilitaran l’accés a les recepcions o la gestió de cues i les formacions específiques i sectorialitzades en temes de sanitat i higiene.

També es farà especial èmfasi a donar a conèixer tota l’oferta especialitzada de què disposa la destinació en turisme familiar coincidint amb el llançament de la campanya publicitària que s’ha fet aquest mes de juny al mercat català amb el títol Lloret Family Spoilers.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Per a nosaltres és important ser presents a la B-Travel i més en un any on preveiem que novament el públic català serà essencial per a Lloret de Mar. Hi serem presents tots tres dies per donar a conèixer tota la nostra oferta turística i les activitats que tenim en cultura, activitats a l’aire lliure i altres propostes de valor adaptades a tots els perfils i necessitats. També volem explicar l’esforç que ha fet tot el sector turístic durant els últims mesos per ser una destinació segura aquest estiu. L’any passat el públic català, i en especial moltes famílies, ens van fer confiança i van descobrir una destinació propera amb un entorn natural amb què no comptaven. Esperem que aquest any es repeteixi l’interès i haver-los fidelitzat perquè ens escullin novament per a les seves vacances”.

Durant els mesos d’estiu de 2020 (de juliol a setembre) Lloret de Mar va rebre més 130.000 viatgers catalans, el que va representar més del 60% del total de visitants del trimestre a la destinació.

Galeria

Notícies relacionades