Lloret Turisme, present a la fira ITB de Berlín

El mercat alemany és el segon mercat estranger a Lloret de Mar

 

PLATJA DE LLORET

 

 

 

Lloret Turisme, entitat de promoció turística de Lloret de Mar, continua amb el seu calendari promocional i serà present en una nova edició de la ITB Berlin, considerada una de les principals fires turístiques internacionals del sector. L’any 2013 varen participar-hi més de 10.000 expositors de 180 països i més de 170.000 visitants, dels quals 113.000 eren del sector.

A Lloret de Mar, el turisme alemany, amb 123.963 visitants el 2013 ─el que significa el 12% del total de turistes que rep la vila─, ha passat de la tercera posició del 2012 a ser la segona en la llista, el turisme francès, amb un 20% continua sent el principal. El turisme rus, que l’any passat ocupava la segona posició a la llista, passa a la tercera posició amb 107.590 visitants, un 11% del total. En paraules de Jordi Orobitg, regidor de Turisme, “el mercat alemany està responent positivament a la progressiva especialització de la destinació; constatem la recuperació del turisme familiar,  i també un turisme adult i sènior que cada cop viatja de forma més independent i que troba en la Costa Brava i Lloret de Mar una bona oferta cultural, gastronòmica i de lleure”.

Lloret Turisme participa en la fira ITB en sistema corner (diversos municipis es promocionen conjuntament sota la marca Girona – Costa Brava) en l’estand de Catalunya. La fira també és una de les més destacades en l’àmbit de les noves tecnologies i turisme, i en aquest sentit Lloret Turisme té previst tancar diferents accions encaminades a projectar la imatge de Lloret a través de prescriptors en línia com poden ser els bloguers.

Paral·lelament i coincidint amb la presència de Lloret Turisme a la ITB de Berlín, Lloret de Mar acull aquesta setmana un viatge de bloguers i un viatge de premsa de mercat anglès. En ambdós casos es tracta d’accions realitzades en col·laboració amb el Patronat de Turisme Costa Brava que tenen per objectiu mostrar els atractius de la zona en temporada baixa.

Notícies relacionades