Lloret Turisme presenta la campanya #tardoralloret

La campanya dóna a conèixer totes les activitats que es poden fer a Lloret de Mar a la tardor

 

Lloret Turisme ha llençat aquest octubre una microsite que sota el títol “A Lloret la tardor també pot ser la millor època de l’any. Descobreix-ho”, presenta tota l’oferta d’activitats de la destinació més enllà de l’època de sol i platja, època amb la que s’associa majoritàriament Lloret de Mar.

La microsite va vinculada a la campanya “Viu Lloret” presentada el passat mes de maig, i detalla totes les possibilitats d’activitats d’actiu, gastronomia i esdeveniments previstes per als propers mesos.En aquest sentit al vídeo promocional es poden retrobar els protagonistes de la campanya gaudint de les activitats que varen descobrir durant la seva visita a Lloret. A més la microsite va vinculada una campanya publicitària online i a diferents accions de dinamització a xarxes socials com un concurs fotogràfic a Instagram o una prova d’habilitat amb una aplicació de trencaclosques a Facebook .

“Vine. Viu-lo. Comparteix Lloret”  és una campanya de comunicació turística i de reposicionament de marca dirigida al públic de proximitat. El cost total de la campanya ha estat de 375.000€ i s’ha realitzat en dos exercicis anuals (2013-2014), una xifra que en paraules de Jordi Orobitg “s’ajusta a una campanya d’àmbit nacional d’aquestes característiques i respon al compromís adquirit de destinar una part de la taxa turística a promoció”.  

La campanya ha estat concebuda en dues fases: la principal orientada al reposicionament de marca i una de continuïtat que incideix en experiències i activitats concretes, bàsicament a través de les xarxes socials, que donen a conèixer l’oferta de Lloret fora de temporada per promoure’n la desestacionalització.

Notícies relacionades