Més de 12.000 usuaris han participat aquest estiu en el programa de dinamització de platges de Lloret de Mar

Enguany s’ha mantingut el programa aplicant un estricte protocol de seguretat per la COVID19

Un total de 12.728 usuaris han participat aquest estiu en el programa de dinamització de platges que ofereix gratuïtament Lloret Turisme a les platges de Lloret i Fenals i que inclou diferents activitats familiars i esportives. El servei s’ha mantingut fins el 15 de setembre.

La platja de Lloret ha comptat amb un servei de miniclub per on han passat 1.796 usuaris, partits de vòlei platja cada tarda amb 2.174 participants i activitats dirigides tots els matins a la Roca d’en Maig, que han seguit 2.971 usuaris. Pel que fa a la platja de Fenals, 1.194 usuaris han gaudit del servei de miniclub i al programa d’activitats dirigides al parc de salut hi han participat 3.770 usuaris.

Arrel de l’emergència sanitària derivada de la COVID19, Lloret Turisme va liderar, juntament amb l’Ajuntament de Lloret de Mar i la Mesa Empresarial, el primer Pla Integral de Destinació de mesures de prevenció per a la COVID19. Aquest pla consta d’estrictes protocols de seguretat que també s’han aplicat a tots els serveis del programa de dinamització de platges, que enguany per precaució no ha inclòs el servei de biblioplatja i l’espai nadó.

Respecte a les nacionalitats, els usuaris provenien principalment de l’Estat Espanyol, seguit de Catalunya i França i s’allotjaven principalment en establiments hotelers.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Vàrem considerar que era important mantenir aquests serveis del Programa de Dinamització de Platges, amb estrictes protocols de seguretat, i reforçar aquest missatge de destinació segura i oberta amb una oferta adaptada pel públic familiar i de foment de l’esport i els hàbits saludables. En aquest sentit enguany hem apostat per incloure les sessions de ioga per a adults i famílies a Lloret i Fenals que han tingut un rebuda molt positiva”. Les sessions de ioga han comptat amb 1.870 usuaris entre les platges de Lloret i Fenals.

Lloret de Mar està certificada com a Destinació de Turisme Familiar des del 2010 per l’Agencia Catalana de Turisme i compta actualment amb 22 establiments certificats entre allotjament i empreses d’activitats.

Galeria

Notícies relacionades

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Lloret Turisme participa en diferents accions promocionals per donar a conèixer l’actualització de la destinació

Aquestes darreres dues setmanes, Lloret Turisme ha dut a terme diferents accions promocionals amb l’objectiu de donar a conèixer la important inver…