Més de 15.000 persones han gaudit aquest estiu del servei de dinamització de platges de Lloret de Mar

El programa ofert per Lloret Turisme, ha inclòs els serveis de miniclub i les activitats dirigides a les platges de Lloret i Fenals, així com un espai amb activitats esportives a la platja de Lloret

Lloret de Mar, 18 d’octubre de 2022.- Un total de 15.661 persones han fet ús aquest estiu del servei de dinamització de platges que Lloret Turisme ofereix a les platges de Lloret i Fenals les dues principals de la localitat entre els mesos de juny i setembre.

Enguany, el programa es va posar en marxa el 16 de juny a la platja de Lloret de Mar i va estar en funcionament fins el 15 de setembre. A la platja de Fenals es va iniciar el dia 1 de juliol i va funcionar fins el 31 d’agost.

Les activitats ofertes a la platja de Lloret han comptat amb 8.981 usuaris, dels quals 2.249 han gaudit del servei de miniclub, biblioplatja i espai nadó; 3.360 han seguit les activitats dirigides dels matins a la Roca d’en Maig; 2.741 han participat en les activitats esportives de voleibol de la tarda i 331 han participat en les sessions de ioga, que s’oferien tant per adults com per famílies. A més, aquest estiu al miniclub de Lloret s’hi han organitzat quatre sessions titulades “Connecta amb el teu sòl pèlvic” a les que hi han assistit 63 persones.

El servei a la platja de Fenals ha comptat amb 6.362 usuaris, dels quals 2.504 han gaudit del servei de miniclub i 3.830 han participat en les activitats dirigides matinals. Pel que fa a les sessions de ioga, hi han participat un total de 283 persones.

El públic català i els residents a Lloret segueixen essent en conjunt els principals usuaris del programa de dinamització de platges, seguits dels usuaris de la resta de l’Estat. Entre el públic internacional, destaquen el francès com a usuaris dels miniclubs i l’italià en les activitats esportives de voleibol de la platja de Lloret.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “El programa de dinamització de platges permet als nostres visitants gaudir d’hàbits saludables en un entorn privilegiat com són les nostres platges, són activitats que tenen molt bona acceptació i un alt índex de repetició. ”

Aquestes dades suposen un increment respecte al 2019, abans de la pandèmia, en el que el programa de dinamització de platges va comptar amb 13.500 usuaris.

Galeria

Notícies relacionades