Les oficines de turisme de Lloret de Mar han atès més de 30.000 persones durant els mesos de juny, juliol i agost

Aquesta xifra representa un augment del 6% respecte al mateix període del 2018

Un any més, les dues oficines de turisme principals de la destinació han superat l’auditoria de seguiment de la certificació Q de Calidad Turística

Lloret de Mar, 15 d’octubre de 2019. Les oficines de turisme de Lloret de Mar han atès durant els mesos de juny, juliol i agost d’enguany un total de 30.718 persones, una xifra que representa un augment del 6% respecte a la mateixa temporada del 2018, durant la qual es van atendre 28.936 persones.

Aquesta xifra s’ha repartit amb 5.771 persones ateses durant el mes de juny, 10.364 durant el mes de juliol i 14.583 durant el mes d’agost.

Dels quatre espais que es posen a disposició dels visitants a la destinació durant la temporada alta Museu del Mar, Central, Terminal d’autobusos i Fenals, obert durant juliol i agost, el del Museu del Mar es va situar com l’oficina amb més visites durant els mesos de juny i juliol mentre que la Terminal d’autobusos i Fenals van ser-ho durant el mes d’agost.

Amb l’objectiu de seguir oferint un servei d’atenció de qualitat al visitant, el 2 d’octubre passat Lloret Turisme va superar l’auditoria de seguiment per a la certificació Q de Qualitat turística que atorga l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) i de la qual disposen l’Oficina de Turisme del Museu del Mar i l’Oficina de Turisme Central de Lloret de Mar des de 2007.

Aquesta certificació es basa en la norma UNE-ISO 14785 i certifica que les oficines d’informació turística tenen implementat un sistema de gestió orientat al servei al client i a la millora contínua. Cada any les dues oficines superen una auditoria que els permet seguir mantenint la certificació i renovar-la cada tres anys.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “En un context en què s’està revisant el rol de les oficines de turisme a nivell internacional i on cada vegada apareixen més canals d’informació per als visitants, el fet que aquest estiu hagi augmentat la xifra de persones que han visitat les nostres oficines de turisme és molt positiu ja que mostra que els nostres visitant segueixen considerant-les com un mitjà d’informació rellevant i de valor durant les seves vacances”. Respecte a la certificació Q de Calidad Turística, afegeix: “Aquesta certificació reforça el nostre objectiu d’oferir un servei de qualitat i ens obliga a seguir millorant any rere any”.

Notícies relacionades