Periodistes anglesos i americans visiten Lloret de Mar

La cultura i la gastronomia es converteixen en els productes estrella per mostrar el territori en temporada baixa

DavidsbeenhereDel 2 al 5 de març un grup de periodistes britànics ha visitat la demarcació de Girona duent a terme un viatge de premsa de caire cultural i gastronòmic amb l’objectiu de contribuir a impulsar la línia aèria de Ryanair que opera entre la ciutat de Bristol i l’Aeroport Girona – Costa Brava i, alhora, promocionar la destinació Costa Brava en el mercat britànic. Durant la seva estada a Lloret de Mar, han pogut conèixer part de la història de la vila a través de les visites guiades als Jardins de Santa Clotilde, Museu del Mar i nucli antic. Especial interès han mostrat pel cementiri modernista, un dels més destacats de Catalunya, que han qualificat com a “excepcional”.

El mes de desembre de 2013, el Patronat de Turisme i Ryanair van organitzar un viatge de premsa similar adreçat a la premsa polonesa i properament es programarà un viatge promocional per a la premsa del nord de França.

Paral·lelament s’ha dut a terme un blogtrip amb l’americà David Hoffmann del blog David’s been here, que durant dos dies ha visitat Lloret de Mar acompanyat d’un càmera per filmar diferents indrets de la població i incloure’ls en la seva videoguia de la Costa Brava i en el blog. Dos dies que han aprofitat per conèixer el centre històric de la vila i espais com els Jardins de Santa Clotilde o el Castell de Sant Joan. El blog David’s been here és una font d’informació per a viatgers independents que acumula més de 70.000 seguidors a les xarxes socials.

Notícies relacionades