El sector privat s’alinea amb l’estratègia de sostenibilitat de l’Ajuntament de Lloret de Mar

La cadena hotelera Evenia Hotels llença la marca #ecoevenia i es suma a altres iniciatives privades

La cadena hotelera Evenia Hotels ha presentat la seva nova aposta pel turisme sostenible: #EcoEvenia. Evenia Hotels ha posat en marxa diverses iniciatives amb l’objectiu d’incentivar un turisme més sostenible: reducció de l’ús de plàstics, fonts d’aigua potable, paper 100% reciclat o productes de proximitat en les seves cuines. «Al llarg de l’estiu hem pogut reduir l’impacte ambiental dels nostres hotels, especialment en l’eliminació de plàstics d’un sol ús amb un estalvi de 3,6 tones en comparació amb altres anys», comenta Francesc Melero, Director d’Evenia Olympic Resort. Diverses accions que formen part d’un pla estratègic que té com objectiu convertir els hotels en espais 100% ecològics i sostenibles.

Amb l’objectiu de donar a conèixer Ecoevenia es va realitzar una jornada de conscienciació amb clients de la cadena hotelera amb la col·laboració d’entitats com la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques, Xatrac i Lloret Turisme. Una jornada especial on diverses famílies van poder realitzar activitats relacionades amb la importància de conservar els nostres recursos naturals. Marina Nicolás, regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Lloret de Mar, destaca la importància d’aquest tipus d’accions, «El plàstic és el nostre enemic número u. És necessari reduir la quantitat que es posa en circulació, és per aquest motiu que és essencial la col·laboració amb el sector privat, especialment a l’estiu quan la població de Lloret de Mar es multiplica». Evenia Hotels es postula com un dels referents dins del mercat nacional amb una ferma aposta per la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat enfocades al client.

Aquesta iniciativa es suma a la iniciativa d’altres establiments hotelers i de restauració de la destinació que també han implementat mesures ambientals com la utilització de materials reciclables i/o biodegradables, la utilització d’aigua regenerada, il·luminació de baix consum o la realització de campanyes de conscienciació entre els seus clients.

Galeria

Notícies relacionades

El Lloret Convention Bureau promociona l’oferta MICE de la destinació en el mercat nacional participant en tres trobades amb agències organitzadores d’esdeveniments