Al setembre tornen les activitats de Lloret Nature

Per a aquesta tardor Lloret Turisme ha programat sortides de marxa nòrdica, immersió lleugera i caiac per descobrir el patrimoni natural i cultural de Lloret de Mar

Des d’inicis de setembre s’han reactivat les activitats d’actiu que organitza Lloret Turisme per tal que els visitants de la destinació puguin conèixer el patrimoni natural i cultural de Lloret de Mar.

En concret, s’han reprès diferents activitats de turisme actiu que havien tingut lloc durant la primavera com són les sortides de marxa nòrdica els matins de dimecres i dissabtes i les sortides guiades d’immersió lleugera (snorkelling) els dissabtes al matí.

La marxa nòrdica es mantindrà també durant el mes d’octubre tots els dissabtes i durant aquest mateix mes s’oferiran també unes sortides guiades en caiac de mar els diumenges al matí.

Les activitats tenen un cost de 5 € en el cas de les sortides de marxa nòrdica, 10 € les sortides d’immersió lleugera i 25 € les rutes guiades en caiac de mar, i inclou tot el material necessari per a desenvolupar l’activitat.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Les activitats de Lloret Nature posen en valor tant la natura com la cultura de Lloret de Mar ja que totes, a més de la possibilitat de realitzar l’activitat, ofereixen una explicació sobre el nostre entorn i els elements patrimonials que s’hi troben”.

Aquestes activitats complementen el programa de visites guiades en diferents idiomes que organitza Lloret Turisme i que aquest setembre inclou visites de la ruta indiana en anglès i francès, i unes visites musicals als Jardins de Santa Clotilde en francès.

Tota la informació es pot consultar en el web de Lloret Turisme www.lloretdemar.org

Galeria

Notícies relacionades