S’obre el termini d’inscripció per a la V edició dels “AMT Smart Destinations Awards”

El termini d'inscripció per a la propera edició dels “AMT Smart Destinations Awards” és del 28 d'octubre al 28 de novembre del 2021.

El proper dia 20 de gener del 2022, l’Instituto Tecnológico Hotelero lliurarà, en el marc de la Fira Internacional del Turisme (FITUR), els AMT Smart Destinations Awards. L’Instituto Tecnológico Hotelero juntament amb l’AMT de Sol i Platja, organitza aquest any la cinquena edició dels “AMT Smart Destinations Awards”, on es premiaran les millors solucions i eines tecnològiques, ja implementades, que ajudin a les destinacions turístiques a afrontar els reptes de la posada en marxa d’una destinació turística intel·ligent (DTI). Es considerarà especialment les solucions que ajudin a reprendre l’activitat i a potenciar el turisme en la situació actual.

El termini d’inscripció al concurs s’obre el 28 d’octubre del 2021 i es tancarà el 28 de novembre del 2021. La presentació de les candidatures es podrà realitzar a través del web: https://www.ithotelero.com/fiturtechy/ ith-smart-destinations-awards/

De totes elles, només els tres finalistes de cada categoria tindran oportunitat de presentar les seves solucions al fòrum #techYdestino de FITURTECHY, espai dedicat a la innovació i tecnologia a destinacions, en el marc de la fira internacional del turisme, FITUR. Els AMT Smart Destinations Awards se celebraran el dijous 20 de gener a la sessió de tarda, tancant la jornada amb el nomenament d’un guanyador per categoria.

Les tres solucions finalistes per categoria es comunicaran el proper 10 de gener, abans de la celebració de FITURTECHY. A més, quedaran incloses en un catàleg en línia de solucions tecnològiques que es remetrà a l’Aliança de Municipis Turístics Sol i Platja (AMT).

Les solucions i eines tecnològiques poden aplicar a cinc categories diferenciades:

Governança i gestió pública

Interacció amb el turista i ciutadà

Accessibilitat

Sostenibilitat mediambiental

Promoció i màrqueting de la destinació

El jurat dels AMT Smart Destinations Awards està conformat pels representants de l’Aliança de Municipis Turístics Sol i Platja (AMT): Ajuntament de Salou, Ajuntament de Lloret de Mar, Ajuntament de Calvià, Ajuntament de Torremolinos, Ajuntament de Benidorm, Ajuntament d’Adeje, Ajuntament d’Arona i l’Ajuntament de San Bartolomé de Tirajana, així com un grup d’especialistes professionals del sector hoteler i de l’àmbit turístic nacional, d’Invat·tur, Segittur, FITUR, ITH i Thinktur.

Els guanyadors de l’edició de 2021 van ser: ILUNION Hotels a la categoria d’“Accessibilitat”; BIONTREND (HOSBEC) que va aconseguir el premi a la millor eina a la categoria de “Governança i gestió pública”; a la categoria d’“Interacció amb el turista i ciutadà” va ser premiat ChechkBarcelona (Turisme de Barcelona). Passporter va ser guardonada a la categoria de “Promoció i màrqueting de la destinació”; i, el premi a la categoria de “Sostenibilitat mediambiental” es va lliurar a Greemko.

Pots inscriure’t aquí.

Sobre ITH

ITH és la resposta del sector hoteler als desafiaments que els avenços tecnològics suposen per als empresaris de la indústria turística. Amb setze anys d’història, aquest centre d’innovació, adscrit a la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos (CEHAT), té com a missió promoure l’ús de noves tecnologies i sistemes de gestió que contribueixin a millorar la competitivitat, la rendibilitat, la qualitat, eficiència i sostenibilitat de les empreses vinculades a la indústria hotelera i turística.

Sobre FITUR

FITUR és una de les grans fires líders al panorama mundial d’esdeveniments turístics i “hub” per excel·lència per al mercat iberoamericà. Organitzada per IFEMA MADRID celebrarà la seva 42a edició entre els dies 19 al 23 de gener el 2022 al Recinte Firal de la capital espanyola, amb el suport que representa la seva declaració per part del Govern com a Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic. A això s’hi afegeix l’important suport que rep d’institucions, països i destinacions, cadenes hoteleres, agències i operadors turístics, empreses tecnològiques, proveïdores, mitjans de transport, etc. que fan de FITUR una gran plataforma de referència per conèixer novetats, propostes i tendències de futur en clau d´especialització, tecnologia i sostenibilitat, i la cita imprescindible de tota la cadena de calor de la indústria turística internacional.

Sobre l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT)

L’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT) neix de la iniciativa de 8 destinacions turístiques pioneres a Espanya, com són Adeje, Arona, Benidorm, Calvià, Lloret de Mar, Salou, San Bartolomé de Tirajana i Torremolinos, la singularitat turística de les quals i compromís amb la digitalització del sector, la sostenibilitat, l’accessibilitat i la cooperació entre destinacions representa un conjunt de fortaleses comunes que els permetran mantenir la seva posició de lideratge al sector. La Secretaria Tècnica de l´Aliança està gestionada per l´Instituto Tecnológico Hotelero (ITH).

Galeria

Notícies relacionades