El Lloret Convention Bureau participa en el workshop M&I Forum a Benidorm

S’entrevistarà amb més de 40 organitzadors d’esdeveniments europeus

El Lloret Convention Bureau s’ha desplaçat aquesta setmana fins a la ciutat alacantina de Benidorm on del 24 al 27 d’abril té lloc un workshop organitzat per Worldwide Events, el principal organitzador europeu de workshops en el sector del turisme de reunions.

En total, l’esdeveniment compta amb la participació de 200 proveïdors i 200 compradors provinents de tot el continent europeu que en tres dies, en dues tandes consecutives, duen a terme una agenda d’entrevistes i comparteixen diferents espais de relació.

En aquesta ocasió, el Lloret Convention Bureau es troba acompanyat en el workshop d’un del seus membres, el Gran Hotel Monterrey. Aquest esdeveniment també compta amb la participació d’altres empreses del territori com són el Costa Brava Girona Convention Bureau, el Peralada Resort i l’Hotel Camiral.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: ”Aquesta és una gran oportunitat per presentar l’oferta especialitzada en MICE de Lloret de Mar a organitzadors europeus. Hem participat ja en diferents workshops M&I i el retorn sol ser positiu ja que ens trobem amb professionals que no coneixen la nostra destinació en el sector MICE i sempre els sorprenem. En aquesta ocasió, a més de l’acció comercial, també hem aprofitat que l’esdeveniment es feia a Benidorm per copsar com treballen el producte MICE altres destinacions costeres mediterrànies semblants a la nostra com és el cas d’aquesta ciutat alacantina”.

WorldWide Events ja ha confirmat la celebració d’un dels seus esdeveniments a la Costa Brava el mes d’octubre que ve. Es tracta del M&I Experience TOUR de MICE, que tindrà lloc del 3 al 6 d’octubre i que comptarà amb la participació de professionals europeus del sector MICE que comparteixin l’afició pel ciclisme. En aquesta ocasió la seu de l’esdeveniment es repartirà entre Lloret de Mar, Platja d’Aro i Caldes de Malavella.

Galeria

Notícies relacionades