Lloret de Mar, present al festival ciclista Sea Otter Europe a Girona

A més de la participació a la fira ciclista, divendres el municipi va acollir una presentació de mitjans especialitzats en ciclisme

Lloret Turisme, entitat publicoprivada que promociona el turisme a Lloret de Mar, ha estat present aquest cap de setmana passat a la fira Sea Otter Europe de Girona. Lloret de Mar compta actualment amb un producte ciclista fortament estructurat que ofereix onze rutes de carretera i sis rutes de BTT a més de dotze allotjaments especialitzats. Lloret Turisme també disposa del web www.lloretcycling.com amb tracks descarregables i totes les especificitats tècniques i turístiques de cada ruta explicades amb detall.

Un total de 380 marques i proveïdors han participat en aquesta edició de la Sea Otter Europe, que té tres dies de durada i que ha comptat amb més de 50.000 visitants, especialment aficionats i practicants de ciclisme. En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme “Valorem molt positivament aquests fires especialitzades i hem pogut copsar que hi ha un alt interès per la nostra oferta, tant pel que fa les rutes de ciclisme en carretera com de BTT”.

Divendres passat l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar també va acollir una presentació de l’oferta cicloturista que el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i Lloret Turisme varen oferir a nou mitjans especialitzats en ciclisme d’àmbit internacional.

Lloret de Mar rep anualment més de 3.000 ciclistes, entre professionals i amateurs, principalment entre novembre i juny. Entre els equips que entrenen al municipi hi ha noms destacats com el Paris Cycliste Olympique o la federació polonesa de triatló. Els passats 26 i 27 d’abril el municipi va acollir una segona edició de la Lloret Cycling Weekend amb la Gran Fondo Lloret Costa Brava, un cap de setmana dedicat al ciclisme que té per objectiu acabar de consolidar el posicionament de Lloret de Mar com a destinació ciclista de referència a Catalunya.

Galeria

Notícies relacionades