Lloret de Mar seguirà apostant pel mercat britànic el 2020

Aquesta setmana la destinació ha estat present a la fira World Travel Market per presentar novetats i copsar sensacions d’una nova temporada que estarà marcada pel Brexit i les conseqüències de la fallida de Thomas Cook

Lloret de Mar ha participat aquesta setmana a la World Travel Market de Londres, una de les principals fires turístiques internacionals que té lloc cada mes novembre a la capital britànica.

Aquesta fira resulta estratègica per a la destinació per fer una valoració sobre la temporada turística actual amb els operadors turístics internacionals i també per començar a dur a terme els primers contactes de cares a la temporada 2020.

En aquesta edició s’ha aprofitat per presentar algunes novetats per a la propera temporada en productes específics com el turisme esportiu i els esdeveniments a la vegada que s’han concertat una sèrie d’entrevistes amb els principals operadors britànics així com amb el Centre de Promoció Turística que la Generalitat de Catalunya té a al Regne Unit i a Irlanda per copsar les sensacions d’aquests respecte al nou any.

En general, aquest mercat ha tancat el 2019 amb bones xifres i les sensacions rebudes per a la propera temporada també han estat positives tot i que la incertesa que genera les conseqüències del Brexit encara es fa present per a alguns operadors i clients finals. De la mateixa manera, la recent fallida de l’operador turístic Thomas Cook i la reorganització del mercat que això provoca també genera una oportunitat en el mercat que s’ha d’anar redefinint en els propers mesos.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Des de Lloret Turisme seguirem treballant per atraure el mercat britànic l’any que ve ja sigui a través d’acords amb operadors d’aquest país com Jet2 o On the beach o amb accions promocionals pròpies. Es tracta d’un públic que tenim molt fidelitzat amb reserves de paquets d’estiu que ja es concreten a principi d’any però que cada vegada aposta més pels viatges independents i per desconcentrar-se dels mesos de temporada alta pel que ens ajuda en la nostra estratègia de desestacionalització turística.”

Fins a Londres també s’han desplaçat diferents professionals de Lloret de Mar com els representants de Marsol Hotels, Don Juan Hotels, Evenia Hotels, Guitart Hotels, Rosamar Hotels, Garbí Hotels, Aqua Hotels, HTop Hotels, Samba Hotels, Alegria Hotels, Grup Frigola, Traveltec, Evenia Travel Services i Guitart Incoming Services.

Relacionat amb el mercat britànic, a principis d’octubre Lloret Turisme també va participar en un viatge promocional al Regne Unit organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona per presentar l’oferta turística de Lloret de Mar a diferents operadors turístics britànics. Es van dur a terme dues presentacions a Manchester i a Londres amb la participació d’una seixantena d’agents molt interessats en la reconversió turística de Lloret de Mar tant pel que fa a reformes hoteleres com a especialització en turisme familiar amb les instal·lacions splash dels establiments i el segment adults only.

L’any 2018, el Regne Unit es va situar com el tercer mercat emissor en importància per a Lloret de Mar amb 99.124 viatgers d’aquesta nacionalitat el que va representar un 8,5 % sobre el total de viatgers anuals de la destinació.

Galeria

Notícies relacionades