Miguel Indurain participa al Clínic Titan Desert a Lloret de Mar

Organitzat pel ex-ciclista professional Melcior Mauri, el Clínic Titan Desert es tracta d’un cap de setmana d’aprenentatge per als ciclistes que volen participar en aquesta competició al desert

El cinc cops campió del Tour de França participarà del 7 al 9 de febrer en un clínic a l’Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort de Lloret de Mar al costat de Melcior Mauri, Sylvain Chavenel i Josep Betalú, guanyador de la Titan els últims quatre anys.

Organitzat pel ex-ciclista professional Melcior Mauri, el Clínic Titan Desert  començarà el dia 7 amb una xerrada col·loqui, a les 19 h, a la Sala Palas Atenea de Guitart Hotels sobre com afrontar aquesta competició. Aquesta xerrada, que està copatrocinada per Lloret Turisme, comptarà amb la participació de Miguel Indurain, Josep Betalú, Sylvain Chavanel i el mateix Melcior Mauri.

Per Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquestes iniciatives de col·laboració publicoprivada són molt interessants ja que consoliden el nostre posicionament com a destinació turística especialitzada en turisme esportiu i de referència en disciplines outdoor com el ciclisme. És interessant oferir alguna activitat oberta al públic local per així apropar-los tot el que passa a la destinació en termes de ciclisme. En aquest cas, amb aquesta estada de preparació de la Titan Desert, que compta amb la participació d’un ciclista de referència com és Miguel Indurain i al qual tothom qui estigui interessat podrà escoltar demà a la tarda”.

L’endemà, dissabte, es farà formació sobre temes de navegació, mecànica, nutrició o prevenció de llagues i ferides, i diumenge al matí es farà una sortida de 40 quilòmetres amb un tram final per la platja de Lloret on es posaran en pràctica les habilitats de conducció sobre sorra i dunes.

Per a més informació del campus:

https://melciormauri.com/servicios/cicloturismo-ciclismo/clinic-titan-desert

Lloret de Mar està certificat com a Destinació de Turisme Esportiu des del 2006 i és la destinació amb més disciplines certificades de Catalunya. Anualment rep més de 3.000 ciclistes, tant amateurs com professionals, que escullen la destinació per a les seves estades esportives o entrenaments. Aquest inici d’any Lloret de Mar és seu dels entrenaments d’equips de primer nivell com el Paris cycliste olympique, Dunkerque Cofidis o Nippo Delko One Provence.

Galeria

Notícies relacionades