La Gran Fondo Lloret Costa Brava serà solidària i virtual

La inscripció serà voluntària i anirà destinada íntegrament al projecte Jo em corono dels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà

L’emergència sanitària derivada de la COVID-19 ha obligat a suspendre o posposar tots els esdeveniments esportius, entre ells la Gran Fondo Lloret Costa Brava, que s’ha traslladat al proper 18 d’octubre. Tot i això, des de l’organització de la Gran Fondo Lloret Costa Brava s’ha decidit mantenir la data del 26 d’abril per realitzar una jornada de ciclisme virtual amb caràcter solidari. Com explica el director tècnic de la prova David de la Plaza, “els participants que s’inscriguin a aquesta Gran Fondo Lloret Costa Brava virtual faran una inscripció amb un import voluntari que anirà destinat íntegrament al projecte Jo em corono dels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà que recapta fons per a la investigació de la malaltia COVID-19”. L’empresa organitzadora assumirà la despesa per a la plataforma de cada participant per tal que el 100% de les aportacions siguin per al projecte.

La cursa es podrà  realitzar en diverses modalitats: sobre la bicicleta (amb recorregut Zwift o amb recorregut lliure, amb o sense connexió a plataformes virtuals) o practicant qualsevol altre esport, com córrer, caminar, pujar escales… La sortida es farà per streaming amb l’speaker de la prova i comptarà amb la participació de diversos esportistes reconeguts com són Marcel Zamora, Tomi Misser, Nani Roma, Marc Coma, Laia Sanz, Sandra Santanyes, Genis Zapate, Victor del Corral, Marc Pinsach, Nil Cardona, Melcior Mauri, Rosa Romero. El blocaire Valentí Sanjuan també ha confirmat la seva participació en el projecte.

La retransmissió es farà via Instagram Live de la Gran Fondo Lloret Costa Brava i  començarà a les 10:00 h, en el moment de la sortida oficial, tot i que el repte es podrà realitzar fins a les 23:59 h del mateix dia.

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç: https://inscripciones.cronowin.com/inscripcion/gran-fondo-lloret-costa-brava-virtual/

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: La Gran Fondo Lloret Costa Brava en format virtual ofereix una proposta esportiva ajustada a aquests dies de confinament i ens permet generar contingut per fer marca i mantenir el nostre posicionament en el segment del ciclisme”.

Pel que fa a la Gran Fondo Lloret Costa Brava, que tindrà lloc el 18 d’octubre, es mantenen els dos recorreguts circulars i dues distàncies que s’adapten a tot tipus de ciclista: una cursa de mig fons de 91 km, que sortirà i tornarà a Lloret passant per Llagostera, Sant Feliu de Guíxols i Tossa, i la de gran fons de 162 km, amb un recorregut per Caldes de Malavella, Girona, la Bisbal d’Empordà, Calonge, Sant Feliu de Guíxols i Tossa, i tornada a Lloret. L’any passat va comptar amb més de 600 inscrits.

Galeria

Notícies relacionades