Lloret de Mar celebra el Dia Mundial del Turisme

El municipi ha preparat un complert programa de propostes culturals per la celebració que tindrà lloc el proper 27 de setembre

El proper diumenge 27 de setembre Lloret de Mar celebrarà un any més el Dia Mundial del Turisme amb un complert programa d’activitats culturals i musicals en petit format que s’ajusten als protocols de seguretat de la COVID19. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme ha explicat que “Aquest any en el qual la pandèmia de la COVID19 ha tingut una afectació sense precedents sobre la indústria turística hem de reivindicar més que mai aquesta data i posar en valor la nostra trajectòria i experiència turística. Des del març hem treballat per oferir una destinació segura, diversa i amb una gran oferta cultural i aquesta complerta proposta d’activitats culturals i musicals gratuïtes per a tots els públics n’és un exemple més”.

La programació musical comença el vespre de dissabte 26 amb el concert de Queens Of Rock a la Roca d’en Maig, a les 22.00 h, un homenatge a les dones que s’han fet un lloc en el difícil món del rock des dels anys 50.

Durant tot el dia de diumenge, els diferents elements patrimonials del Museu Obert de Lloret (MOLL) com els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, el Turó Rodó, Can Saragossa i el Castell de Sant Joan, gaudiran d’una jornada de portes obertes.

A més a les 17 h, a la Plaça de la Vila, Teatre Nu portarà el conte infantil La llebre i la tortuga una història popular que arriba de la mà d’unes grans titelles mecàniques amb les quals es desplacen els actors. L’aforament és limitat i cal descarregar les entrades al web del Teatre o recollir-les al Museu del Mar. Posteriorment, a les 20 h de la tarda, tindrà lloc Molar, a la Roca d’en Maig, un vibrant espectacle de dansa i música sobre conceptes com la felicitat i l’eufòria. Es posarà fi a la jornada amb un concert de música, a les 21.30 h, a la Plaça de la Vila, a càrrec de Pirates Rumbversions, una proposta rumbera que passa pels clàssics de Peret, Gypsy Kings, Junco, Lolita, Los Manolos i també homenatja a referents del rock com Pink Floyd, Queen i molts altres.

El mateix diumenge tindrà lloc també la Lloret Trail que ja compta amb 500 inscrits.

Galeria

Notícies relacionades