Lloret Turisme, ponent a la Conferència Anual Atlas 2020

Lloret va ser convidada per presentar el primer pla integral de mesures de prevenció per la COVID-19 de Catalunya

Lloret Turisme, entitat de gestió i promoció turística de Lloret de Mar, ha estat un dels ponents convidats a la conferència anual que organitza l’associació internacional Atlas. La conferència s’havia de dur a terme de forma presencial a Praga del 9 al 11 de setembre però atès l’actual context per la pandèmia de la COVID-19 finalment s’ha fet en línia.

Atlas és l’Associació de Formació i Investigació en Turisme i Lleure creada l’any 1991 i compta actualment amb membres de l’àmbit acadèmic de més de 60 països, entre els quals s’inclou l’Institut de Recerca en Turisme (INSETUR) de la Universitat de Girona. L’objectiu de l’associació és desenvolupar iniciatives educatives transnacionals en turisme i oci, fomentar la recerca en publicacions i informes turístics i contribuir a la seva difusió, i promoure l’intercanvi d’experiències i informació entre investigadors internacionals d’aquest àmbit.

Lloret Turisme va participar en un webinar que tractava sobre com s’havia gestionat l’estiu 2020 marcat per la COVID-19 a diferents països d’Europa. Quatre ponents de diferents entitats turístiques d’Europa van explicar la seva experiència i les perspectives de futur de les regions i organitzacions que representen. Lloret Turisme va presentar el seu Pla integral de Mesures de Prevenció per la COVID-19 i va compartir programa amb els ponents següents: Iris Bakker, responsable de Visit Limburg (Holanda); Jitka Zikmundová responsable d’Oberösterreich (Alta Àustria), amb una àmplia experiència en projectes culturals vinculats a la UNESCO, i Anders Bjernulf, Director General de Sälenfjällen, la principal destinació de muntanya de Suècia. Moderaven la sessió Rene Van der Dium, professor emèrit de la Universitat de Wageningen, i Alžbeta Kiráľová, vicerectora de la University College of Regional Development and Banking Institute-AMBIS.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “per a Lloret de Mar és molt interessant participar en aquests espais d’intercanvi d’experiències internacionals”. I afegeix que “vàrem ser la primera destinació turística en elaborar i presentar un pla integral de destinació, i aquest tipus d’accions ens permeten donar visibilitat a la nostra gestió professionalitzada i a l’estratègia de reposicionament de Lloret de Mar”.

La Conferència Anual Atlas 2020 va comptar amb 207 inscrits de 49 països diferents.

Galeria

Notícies relacionades