Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya

Lloret de Mar continua aquesta primavera amb la seva activitat de promoció turística amb la vista posada en la millora de la mobilitat de viatgers de cara a la temporada d’estiu.

Amb un doble objectiu, mantenir la destinació viva i actualitzada en el catàleg dels agents de viatges i també establir sinergies amb nous operadors. Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en diferents sessions de treball i webinars virtuals per promocionar l’oferta de la destinació en diferents mercats europeus.

Del 20 al 23 d’abril, l’entitat va participar en el Meet Hiszpania, unes jornades professionals turístiques organitzades per primera vegada per Turespaña per promocionar diferents destinacions espanyoles en el mercat polonès. A més de programar una sèrie d’entrevistes amb operadors turístics del país i poder crear una base de dades especialitzada de contactes, la destinació es va promocionar a través d’un webinar de 40 minuts de durada que promocionava específicament la Costa Brava, Blanes i Lloret, el qual es va retransmetre en directe per a una quarantena de professionals i va estar disponible en la plataforma de l’esdeveniment durant totes les jornades.

La setmana passada, el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona va organitzar la Setmana de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Bèlgica amb una sèrie de sessions de treball organitzades per productes específics amb professionals belgues especialitzats en cada segment turístic. Des de Lloret de Mar, es va participar en unes sessions especialitzades en natura-actiu i esportiu, i en el producte MICE durant les quals es van fer una desena d’entrevistes amb agents i operadors interessats especialment en ciclisme i natació i a conèixer les novetats MICE de la destinació que va presentar el Lloret Convention Bureau.

S’està fent un especial incís en el mercat espanyol, ja que es preveu que novament sigui el principal mercat turístic de la destinació aquesta temporada. Per una banda, dimarts es va organitzar un webinar específic de Lloret de Mar en col·laboració amb el mitjà turístic Hosteltur en què es van presentar les novetats de la destinació per a aquesta temporada davant d’una setantena d’agents de viatges espanyols. A més a més, a través del Lloret Convention Bureau es va patrocinar el dia 30 passat un altre webinar organitzat per l’associació de professionals d’esdeveniments i reunions MPI (Meeting Professionals International) amb gairebé 150 inscrits, als quals es va poder presentar la destinació i la seva oferta especialitzada en turisme de reunions.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquest any, tot i la reducció d’accions promocionals presencials, hem buscat noves vies per seguir promocionant Lloret en els nostres mercats més estratègics. Ja sigui amb formats com els webinars específics que organitzem amb acords estratègics amb col·laboradors com Hosteltur o MPI o bé, sumant-nos a accions de promoció organitzades per institucions supramunicipals que ens permeten entrevistar-nos directament, encara que sigui de manera virtual, amb agents de viatges i professionals turístics dels diferents territoris”.

Galeria

Notícies relacionades