El Lloret Convention Bureau present al VI Congrés EFAPCO

Actualment l’entitat compta amb 43 empreses membres

 

cloenda 099

 

 

 

Els propers dies 17 i 18 de gener el Lloret Convention Bureau es desplaçarà a Màlaga per participar en el VI Congrés d’EFAPCO (Federació Europea d’Associacions Nacionals d’Organitzadors Professionals de Congressos).

Aquest Congrés Internacional el programa del qual tracta sobre les ciutats intel·ligents i els congressos intel·ligents, suposa una gran oportunitat per coincidir amb organitzadors professionals de congressos de tot Europa així com també de l’Estat espanyol. En paraules de Jordi Orobitg, regidor de turisme “Cal tenir present que enguany OPC Espanya no organitzarà el seu congrés anual i, per aquest motiu, aquest congrés es converteix en la cita anual per excel·lència on poder interactuar i donar a conèixer la nostra destinació  als principals Organitzadors Professionals de Congressos europeus”.

La setmana vinent, en el marc de la fira FITUR, el Lloret Convention Bureau també participarà al VI Congrés Nacional de Business Travel de Madrid que reuneix prop de 500 travel managers, professionals que gestionen els grans comptes de viatges de negocis de les empreses multinacionals més importants de la península.

Segons les darreres xifres publicades de l’exercici 2012, Lloret de Mar va acollir més d’un centenar de reunions, congressos i convencions amb un total de més de 17.000 delegats. Pel que fa a la procedència d’aquestes reunions destaca l’àmbit geogràfic de Catalunya, amb un 45%, seguit de l’internacional, amb un gran potencial de reunions de França, amb un 35% i un 20% provinents de l’Estat Espanyol.

En quant a esdeveniments, es varen celebrar a Lloret de Mar durant el 2013 més de 40 festivals folklòrics que van comportar la visita de més de 7.000 participants. Un dels principals esdeveniments privats va ser el “Festival de country i freestyle line-dance Spanish Event” que el passat mes de novembre va portar més de 1.600 participants de tot el món.

Notícies relacionades