Lloret de Mar acollirà la jornada del Servei d’Emergències Mèdiques de la província de Girona

Es tracta d’una jornada d’actualització que tractarà el tractament especialitzat del pacient traumàtic greu

Jornades SEM_LloretEl proper 13 de març el Teatre de Lloret de Mar serà la seu de la jornada del Servei d’Emergències Mèdiques de la província de Girona.

Es tracta d’una jornada de formació permanent que es centrarà en el tema de les traumatologies greus amb l’objectiu d’actualitzar els coneixements i la pràctica assistencial en la valoració i atenció en la fase aguda del pacient greu (gran cremat, amputat, lesionat medul·lar) des de la primera assistència fins al centre especialitzat. A més, es realitzarà una introducció a la seguretat extrahospitalària a fi de conèixer les recomanacions dels cossos d’emergència per als intervinents i les recomanacions actuals en seguretat per als pacients en emergències.

Organitzada per la base del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) de Blanes (Corporació de Salut del Maresme i la Selva), amb el suport de la Direcció Territorial del SEM a Girona, la jornada va adreçada als professionals assistencials del SEM i de l’àmbit sanitari d’urgències i emergències, prioritàriament del territori de Girona. Actualment ja han confirmat l’assistència més de 300 participants.

Des del Lloret Convention Bureau, entitat de promoció del turisme de reunions i esdeveniments de Lloret de Mar, s’ha col·laborat en l’assessorament logístic. L’any 2011 Lloret de Mar va acollir el Congrés Català d’Urgències i Emergències amb més de 400 participants.

Notícies relacionades