Setmana de ciclisme femení a Lloret de Mar amb les estades d’entrenament del Zaaf Women Cycling Team i l’equip femení d’Andy Schleck

Aquest dies també entrenen a la destinació tres clubs francesos de triatletes

Lloret de Mar s’està convertint en un pol d’atracció per estades esportives de ciclistes i triatletes internacionals en temporada baixa i mitja. L’estabilització de la pandèmia ha fet que ràpidament es recuperin les reserves en turisme esportiu i Lloret de Mar acull ja aquests dies diferents clubs de triatletes i ciclistes provinents de l’Estat Espanyol, França, Bèlgica i Polònia, que amb estades d’aproximadament una setmana s’allotgen en dos establiments certificats en turisme esportiu de la destinació com són Evenia i Samba Hotels.

Aquesta setmana Lloret de Mar és la seu d’entrenament de dos equips de ciclisme femení de primer nivell; per una banda l’equip professional Zaaf Women Cycling Team, un nou conjunt de categoria continental format per 9 ciclistes de 5 nacionalitats diferents, entre elles la colombiana Erika Botero; i per l’altra l’equip femení d’Andy Schleck, guanyador del Tour de França el 2010,  amb el nom d’Andy Schleck – CP NVST – Immo Losch, també de categoria UCI continental i amb base a Luxembourg, que compta amb 21 corredores de 11 països. A més també hi ha entrenant a Lloret diferents equips de triatletes com són el Chatereaux, el Metz, el Best Triatlon de França i es preveu l’arribada d’un altre equip ciclista polonès i un altre club de triatló la setmana vinent. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que “la facilitat en les comunicacions terrestres des de França, una oferta d’allotjament especialitzada, unes instal·lacions esportives de primer nivell com la piscina olímpica i unes carreteres al territori ideals per als entrenaments de ciclistes professionals, fan que Lloret de Mar sigui una destinació molt atractiva, tant per a estades d’entrenament de ciclistes com de triatletes”.

L’any 2019 Lloret de Mar va obtenir la certificació com a destinació especialitzada en triatló per part de l’Agència Catalana de Turisme. Actualment és la destinació de Catalunya amb més esports certificats: futbol, atletisme, ciclisme, natació, esports col·lectius i triatló.

*Servei fotogràfic Zaaf Women Cycling Team.

Galeria

Notícies relacionades