El “Festival Dance Award Europa” porta 750 participants al Teatre de Lloret

Organitzat per una empresa italiana privada enguany hi participen 21 grups provinents de 4 continents i 12 països diferents

Lloret CBA més del turisme esportiu i vacacional, també el turisme de festivals i esdeveniments pren força aquests dies de Setmana Santa a Lloret de Mar; una empresa italiana ha llogat el teatre, del 17 al 21 d’abril, per organitzar-hi la dotzena edició del Festival Dance Award Europe en el qual hi participaran 750 persones, entre balladors, professors i acompanyants.

El festival de ball té diferents etapes i classificacions i culmina amb una gran final que s’ha previst per les nits del dissabte 19 i el diumenge 20 d’abril amb el lliurament de premis. El guardó de més importància d’aquest festival és el Gran Prix Costa Brava que guanyarà només una de les companyies que hi participi. Les categories en què competeixen els participants són: dansa clàssica, moderna, contemporània, hip hop, teatre musical, folk, danses ètniques, repertori clàssic i jazz.

Enguany hi participen 21 grups provinents de 4 continents i 12 països diferents: Holanda, Àustria, Rússia, Singapur, Brasil, Bèlgica, Regne Unit, Israel, Sud Àfrica, Suècia, Itàlia i EUA.

L’entitat organitzadora és una empresa italiana que, des de l’any 2003, escull Catalunya per portar a terme aquest esdeveniment i, des de la inauguració del Teatre de Lloret, l’any 2011, la vila s’ha convertit en la seva seu. Enguany és la 12a edició d’aquest festival que també s’ha organitzat anteriorment en d’altres destinacions com Blanes, Tordera, Girona i Barcelona.

Des de l’Ajuntament de Lloret es fa un balanç molt positiu de la presència d’empreses a Lloret que escullen el Teatre per dur a terme els seus esdeveniments i festivals i, des del Lloret Convention Bureau, s’ha creat el programa “Festivals & Events que justament promociona la vila en aquesta línia.

La mateixa empresa tornarà a Lloret entre el 10 i 14 de juny per celebrar un altre esdeveniment de les mateixes característiques.

Notícies relacionades