Lloret acull una nova trobada de la “Casa Cultural de los Pueblos de Íllora”

L’any 2013 varen participar-hi més de 2.500 persones, més de 200 provinents dels municipis que integren els Pueblos de Íllora

pueblos de IlloraEl propers dies 2 i 3 de maig, Lloret de Mar acollirà la tercera trobada dels Pueblos de Íllora, un esdeveniment organitzat per la “Casa Cultural de los Pueblos de Íllora en Cataluña” que integren els municipis d’Alomartes, Brácana, Escóznar, Íllora, Obéilar i Tocón de la província de Granada.

En paraules de l’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina:L’objectiu de l’esdeveniment és fomentar l’intercanvi cultural entre ambdós territoris, Catalunya i els Pueblos de Íllora (Granada), i és una satisfacció comprovar la gran participació que té. L’any passat varen participar-hi 2.500 persones, de les quals 200 varen venir dels pobles que integren els Pueblos de Íllora”.

Justament amb la idea d’estrènyer aquests llaços, des del Lloret Convention Bureau, entitat de promoció del turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar, s’ha coordinat un programa social, per a les persones que vénen dels Pueblos de Íllora, que inclou una visita als Jardins de Santa Clotilde i al Museu del Mar, dos dels principals elements patrimonials de la vila.

Lloret de Mar té una important vinculació amb Andalusia motivada per l’important nombre d’andalusos que, en la dècada dels 60, es varen instal·lar a la vila arran del boom turístic i les oportunitats laborals que se’n derivaven. El mes de novembre de 2004 Lloret de Mar es va agermanar amb la població andalusa de Cúllar, municipi pertanyent també a la província de Granada.

Consulteu el programa aquí.

Notícies relacionades