Reportatge de l’agència de publicitat THX.agency d’Eline September. “Descobreix els tresors ocults de Lloret de Mar”. 31 maig 2024.

Aquesta localitat costanera catalana compta amb una nova i sorprenent oferta turística.

Lloret de Mar és coneguda per la seva animada vida nocturna, però aquesta localitat costanera catalana de la Costa Brava hi té molt més a oferir. Descobreix-ho tu mateix fent una passejada pels penya-segats costaners. Llocs com l’ermita de Santa Cristina i el castell de Lloret submergeixen el visitant a la història local i la seva espectacular arquitectura. Però Lloret de Mar també sorprèn a nivell gastronòmic. Des del terrat de moda del Delamar fins a les vinyes de Sant Pere del Bosc, no hi falten les ubicacions suggeridores. Se’t fa la boca aigua? Aquí tens una mostra dels tresors ocults de Lloret de Mar.

Sant Pere del Bosc: patrimoni històric, luxe i delícies culinàries

Construït al segle X, l’antic monestir benedictí de Sant Pere del Bosc s’ha transformat completament en un hotel i un spa de luxe en plena natura. Al centre de benestar, els clients poden gaudir d’una àmplia gamma de tractaments abans de dirigir-se al restaurant gurmet a la nit per gaudir d’una experiència culinària excepcional. La zona de Sant Pere del Bosc és coneguda pels vins. La influència del clima mediterrani i la ubicació de les vinyes són responsables de les seves riques aromes. Podràs descobrir més durant un tast de vins a Sant Pere del Bosc, ja que aquests vins locals també se serveixen al restaurant.

Aventures en caiac a la platja de Canyelles

La platja de Canyelles és un lloc molt freqüentat pels caiaquistes, gràcies a les seves nombroses badies i cales. Pots llogar caiacs per descobrir els voltants i desafiar les tranquil·les onades. Després de l’esforç, la comoditat. Per això, visita el Gammarus, a la platja de Canyelles. La sensació de vacances, les vistes al mar i els exquisits plats, des de paella de marisc fins a carn a la graella i especialitats locals, fan del restaurant i club de platja Gammarus el lloc perfecte per a un saborós dinar o sopar.

L’Hotel Santa Marta i l’ermita de Santa Cristina: joies arquitectòniques a la costa mediterrània

Enclavada entre valls verdes, la capella de Santa Cristina ofereix una vista impressionant sobre la badia de Santa Cristina. Data del segle XVIII i està dedicada a Santa Cristina, màrtir cristiana, és d’estil barroc i està decorada amb magnífics frescos i escultures. El seu pintoresc entorn fa de la capella de Santa Cristina un lloc popular per a casaments i altres festivitats. L’Hotel Santa Marta és un hotel de luxe amb vista sobre la platja de Santa Cristina. Aquesta ubicació aïllada, que ofereix una escapada tranquil·la amb vistes al Mediterrani, és considerada un gran avantatge per molts hostes.

Passeig pels penya-segats de Lloret de Mar

Un passeig pels penya-segats de Lloret de Mar és una experiència inoblidable que permet contemplar algunes de les vistes més belles de la Costa Brava. Els caminants poden admirar formacions rocoses naturals i nombroses badies, cales i coves. La ruta passa pel castell de Sant Joan, des d´on es pot gaudir d´una vista de 360° sobre Lloret de Mar, i acaba a la platja de Fenals. El passeig dura aproximadament una hora, però es pot perllongar parant a diversos miradors.

Cala Boadella i els Jardins de Santa Clotilde: una obra mestra de l’arquitectura paisatgística

Cala Boadella, una platja aïllada a la costa mediterrània, és un paradís per als que busquen intimitat i tranquil·litat. A dalt dels penya-segats que dominen Cala Boadella hi ha els Jardins de Santa Clotilde. Aquests jardins renaixentistes italians tenen terrasses, fonts i estàtues. Els visitants poden passejar pels bells senders enjardinats i gaudir de l’ambient tranquil.

Lloret de Mar acull nous hotels i terrats

Recentment renovat amb elegància, Hotel Meliá és un dels favorits de molts belgues. L’Hotel L’Azure, de quatre estrelles, és un dels més recents a mimar els seus hostes amb una àmplia gamma d’instal·lacions, des d’una terrassa al terrat fins a zones de benestar, piscines i diversos restaurants. Si t’agraden els terrats i ets un amant de la nit, et recomanem l’Hotel Delamar, famós pel seu ambient de moda i el seu disseny modern. Saborosos còctels, especialitats locals i un ambient relaxat fan que aquest hotel sigui popular entre un públic jove i modern.

Experiència virtual sobre el canvi climàtic a Castell de Lloret

El Castell de Lloret és ara una popular atracció turística gràcies a la seva arquitectura i les vistes sobre el mar Mediterrani. El castell ofereix ara una experiència virtual sobre el canvi climàtic. A través d’un espectacle de llum i so i jocs digitals interactius, podràs aprendre més sobre l’impacte del canvi climàtic al planeta. Per refer-te de les emocions, aprofita la bonica terrassa a l’aire lliure. Just al costat del castell, trobaràs la Cala dels Frares. Aquesta apartada badia està envoltada de roques i ofereix la possibilitat de nedar, practicar snorkel o simplement relaxar-te a la platja.

Ja t’estan entrant ganes d’explorar la sorprenent oferta de la zona? Si és així, fes una ullada a continuació i experimenta’ls tots en persona.

Lloret de Mar Campaign 2024

Per a més informació, visita https://lloretdemar.org

Notícies relacionades

Reportatge al Diari Ara de Mariona Ferrer i Fornells. “Viatge al Lloret autèntic (i sorprenent) que la majoria de catalans desconeixem”. 24 juliol 2024. Enllaç: https://www.ara.cat/girona/viatge-lloret-autentic-sorprenent-majoria-catalans-desconeixem_130_5098519.html
Reportatge al diari La Vanguardia Digital de Armando Cerra. “Caminos de ronda y calas extraordinarias, sorpresas (inesperadas) de Lloret de Mar”. 23 juliol 2024. Enllaç: https://www.lavanguardia.com/magazine/viajes/20240723/9812718/caminos-ronda-calas-lloret-mar-costa-brava.html