Oberta la presentació de candidatures als Premis de la Nit del Turisme de Lloret de Mar 2024

Les categories premiades són: Premi a la trajectòria professional, Premi a l’emprenedoria, Premi a l’establiment emblemàtic, Premi a l’ambaixador/a local, Premi a la innovació i la sostenibilitat, Premi al compromís social, Premi a la projecció internacional, Premi al professional destacat i el Premi a la comunicació turística.

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha publicat les bases per a la presentació de candidatures als Premis de la Nit del Turisme de Lloret de Mar que es celebrarà dijous 26 de setembre, vigília del Dia Mundial del Turisme, al Teatre de Lloret.

La Nit del Turisme de Lloret de Mar està organitzada per Lloret Turisme i el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret i té per a objectiu posar en valor la indústria turística, tant professionals com empreses i entitats, i reforçar l’orgull de pertinença de la seva ciutadania que en la seva gran majoria es dedica directa o indirectament a aquesta activitat econòmica. Aquest esdeveniment es va reprendre l’any passat, la darrera edició havia estat al 2010, amb un format renovat, fresc i modern obert a tothom. El regidor de turisme, Frederic Guich, remarca que “aquest esdeveniment recupera la vessant amable i humana del turisme i dona visibilitat a professionals i empreses que treballen dia a dia per a oferir la millor de les experiències als nostres visitants amb passió i dedicació”. I afegeix “suposa també dedicar un espai a enfortir i posar en valor les relacions entre el sector turístic i el conjunt del municipi”.

Les categories són les següents:

Premi a la trajectòria professional: Reconeixement a aquelles persones físiques que per la seva trajectòria professional, experiència, dedicació, esforç, valors i visió, hagin contribuït al desenvolupament del turisme de Lloret de Mar.

Premi a l’emprenedoria: Reconeixement a aquelles persones, empreses o entitats, de caràcter públic o privat, que hagin desenvolupat un projecte o proposta que contribueixi clarament a l’enriquiment de l’atractiu de la destinació de Lloret de Mar, a la seva transformació turística i a la seva excel·lència.

Premi a l’establiment emblemàtic: Reconeixement a aquells establiments d’allotjament, restauració, comerç, oci nocturn, etc., que aporten a Lloret de Mar una proposta de valor de qualitat i singularitat.

Premi a l’ambaixador/a local: Reconeixement a aquella persona, empresa o entitat que de manera proactiva contribueix públicament a la millora de la imatge, la reputació i el reposicionament de la marca de Lloret de Mar a través de les xarxes socials, els mitjans de comunicació, i d’altres canals amb projecció pública.

Premi a la innovació i la sostenibilitat: Reconeixement a aquella persona, empresa o entitat que hagi treballat o treballi de forma continuada específicament en qüestions de l’àmbit turístic vinculades a la innovació, la tecnologia, l’accessibilitat o la sostenibilitat (econòmica, mediambiental,…).

Premi al compromís social: Reconeixement a l’entitat, persona física o jurídica amb un clar compromís per la justícia social, la igualtat, la governança o la solidaritat en la indústria turística.

Premi a la projecció internacional: Reconeixement a la persona física o jurídica (operador, agència, organitzador d’esdeveniments, etc.) que hagi apostat per Lloret de Mar els darrers anys, posicionant-lo internacionalment a través d’algun dels seus productes turístics estratègics (platja-urbà, esportiu, MICE, familiar, etc.).

Premi al professional destacat: Reconeixement a una persona física, professional del sector turístic lloretenc, rellevant en la trajectòria de l’establiment en el que treballa o ha treballat. (Obert termini de presentació de candidats fins el 09/08).

Premi a la comunicació turística: Reconeixement que té per objectiu reconèixer i premiar els continguts de qualitat elaborats per periodistes, prescriptors i creadors de contingut d’arreu del món, que millor contribueixin a divulgar i promocionar la nostra destinació i a inspirar els viatgers i visitants a descobrir Lloret de Mar. (Obert termini de presentació de comunicacions fins el 09/08).

Els guardons, que seran seleccionats a través d’un jurat amb representants de diferents àmbits turístics, són a títol honorífic exceptuant el premi a la comunicació turística que inclou una subvenció econòmica de 2.000 €.

Les empreses o persones que ho vulguin poden presentar els seus candidats al Premi al professional destacat fins el proper 9 d’agost. De la mateixa manera, els periodistes o creadors de contingut poden presentar les seves comunicacions sobre Lloret de Mar per optar al Premi a la comunicació turística també fins el proper 9 d’agost.

Tota la informació per participar és al web: nitturisme.lloretdemar.org

Galeria

Notícies relacionades