200 drons tornaran a il·luminar el cel de Lloret de Mar amb el Drone Festival

Serà el 13 i 14 de setembre i les principals novetats són el canvi d’hora, a les 21h, i la ubicació que serà a l’extrem nord de la Platja de Lloret de Mar.

La quarta edició del Lloret Drone Festival tornarà a il·luminar el cel de la ciutat amb 200 drons. L’esdeveniment arriba amb diverses novetats. La principal és el canvi de data i hora: enguany se celebrarà els dies 13 i 14 de setembre a la platja de Lloret, a les 21.00 h. A més, també es canvia la ubicació, que passa de l’extrem sud a la part nord del passeig marítim, a l’alçada del monument de la Sardana.

El festival lumínic tornarà a comptar amb la presència de 200 drons, que dibuixaran figures en el cel, en una combinació d’art i tecnologia, acompanyats de música que farà que l’experiència sigui més immersiva. L’espectacle anirà a càrrec de l’empresa Flock Drone Art, que presentarà dos espectacles: “Geometrics” i “4Elements”.

Geometrics

L’espectacle de la nit del divendres, 13 de setembre, serà “Geometrics”. Es tracta d’un show avantguardista que convidarà els assistents a explorar l’art i la geometria a través d’una dansa mística i figures abstractes. La coreografia de llums estarà acompanyada d’una banda sonora que transmetrà bellesa i misteri i que despertarà emocions en tots els espectadors.

4Elements

Per dissabte, serà el torn de l’espectacle “4Elements”. En aquesta ocasió, entraran en joc els quatre elements de la naturalesa, que comptaran amb la seva pròpia poesia. Hi haurà l’aigua, amb sons que transmetran tranquil·litat. En segon lloc, la terra, que transportarà als espectadors a un entorn de vegetació i animals. El moment més enèrgic arribarà amb la temàtica del foc, que serà un altre dels elements. Finalment, hi haurà l’aire, representant la força invisible que aporta vida i moviment.

La regidora de Promoció Econòmica, Cristina Aymerich, ha detallat que “el canvi de dates al setembre respon a l’aposta d’oferir un esdeveniment atractiu fora de l’època de màxima afluència turística”. I afegeix “seran dues nits amb dos espectacles diferents, el primer se centrarà en la geometria mentre que el segon ens parlarà dels quatre elements de la natura”.

El Lloret Drone Festival es va celebrar per primera vegada a la ciutat l’any 2021. Un any després, el 2022, es va convertir en el primer festival internacional de drons de l’Estat espanyol. Enguany arriba la quarta edició, els dies 13 i 14 de setembre a les 21.00 h, a la platja de Lloret.

Galeria

Notícies relacionades