El sentiment de pertinença i el caràcter pioner de Lloret de Mar eixos de la nova campanya publicitària “Diguin el que diguin som molt de Lloret”

Lloret Turisme mostra novament el caràcter hospitalari i obert de la destinació i defuig la turismofòbia.

Lloret Turisme, entitat de gestió i promoció turística de Lloret de Mar, ha llençat avui la seva nova campanya publicitària que sota l’eslògan “Diguin el que diguin, som molt de Lloret” posa l’accent en el sentiment de pertinença de la seva gent tot mostrant el caràcter pioner i obert que li ha donat el turisme a la destinació. El regidor de turisme, Frederic Guich, ha destacat que “sens dubte una de les característiques dels lloretencs i lloretenques és que ens sentim molt orgullosos i orgulloses de la nostra ciutat malgrat els reptes que cal afrontar”.

La campanya que té visibilitat en publicitat exterior, ràdio, mitjans digitals i televisió d’àmbit català està protagonitzada per lloretencs i lloretenques de diferents àmbits i posa en valor la bellesa del seu litoral, amb Cala Boadella considerada una de les cales més boniques d’Europa; el seu tarannà obert i pioner com a primera destinació en turisme LGBTI o la visita a Lloret de diferents personalitats de renom com Maradona o Julio Iglesias.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan també ha apuntat que “en un context en que la turismofòbia és tendència aquesta campanya vol posar en valor, d’una forma divertida, totes les coses bones que ens ha aportat el turisme i que ens han convertit en la ciutat que som”.

A més de la campanya publicitària, ja en termes de planificació i gestió del territori, Lloret de Mar ha licitat el Pla Estratègic de Ciutat. En paraules de Frederic Guich “som conscients que Lloret de Mar té reptes importants per afrontar i que l’equilibri turista-resident és vital pel present i futur de la ciutat”. Aquest Pla Estratègic de Ciutat tindrà un horitzó fins el 2035 i identificarà, d’una banda, les necessitats, reptes i oportunitats que encara la ciutat i, de l’altra, els interessos i els projectes previstos per configurar un pla d’accions estratègiques dirigit al model de ciutat que es consensuï entre tots els agents i grups d’interès implicats i orientat prioritàriament cap a l’equilibri resident-turista, la inclusió social i la mitigació del canvi climàtic. Consta de tres fases i inclou una visió transversal i integradora com són Infraestructura i Urbanisme; Medi Ambient i Sostenibilitat; Empresa, Economia i Ocupació; Igualtat, Cohesió Social i Habitatge; Educació, Cultura i Esport; Salut i Benestar; Seguretat i Protecció Civil i Tecnologia i Innovació; Normativa i aspectes legals i Governança i Participació Ciutadana.

La campanya es pot visualitzar a:

https://mylloret.lloretdemar.org/ca/sommoltdelloret

Galeria

Notícies relacionades

El festival internacional de fotografia de natura MontPhoto FEST, el Plogging Congress i la Marxa i la Travessa de les Platges: Lloret de Mar posa l’accent en la preservació de l’entorn natural