La Piscina Municipal de Lloret acollirà el I Torneig Internacional de Waterpolo Infantil Femení

És el primer cop que la piscina acull una competició d’aquesta modalitat esportiva

EQUIPAMENTS ESPORTIUS PISCINA LLORET Lloret de Mar Costa BravaDimarts 28 a l’Ajuntament de Lloret de Mar va tenir lloc la presentació del I Torneig Internacional de Waterpolo Infantil, que la vila acollirà de l’1 al 3 de maig a la Piscina Municipal, de mides olímpiques.

Ester Olivé, regidora d’Esports, va destacar que “es tracta del primer cop que acollim una competició de la modalitat esportiva de waterpolo i, a més, femení”.

En total, 12 equips ─152 jugadores més l’equip tècnic─ de les diferents federacions de Catalunya, Madrid i Holanda es donaran cita aquests dies per treballar conceptes tècnics i tàctics propis d’aquest esport i, així, ampliar la formació d’aquestes joves promeses. Montse Gibert, de l’entitat Women Spring Cup, que organitza l’esdeveniment, va explicar que “les noies tenen una edat de 13-14 anys i inferior ja que actualment és complicat trobar clubs de natació amb aquesta categoria femenina. Per tant, podem dir que és tot un èxit haver reunit aquests equips participants”. Hi ha afegit que “es tracta d’un esport dur que demana molt de sacrifici”.

L’alcalde de Lloret, Romà Codina, va manifestar que espera que “aquesta primera competició de waterpolo animi el Club de Natació local a crear aquesta secció específica”.

L’any passat, la Piscina Municipal va rebre unes trenta estades esportives entre entrenaments i competicions oficials nacionals i internacionals, que van portar més de 1.200 nedadors.

Notícies relacionades