El Festival de Dansa Setmana Santa 2015 torna a llogar el Teatre de Lloret

Enguany hi han participat 28 grups provinents de 4 continents i 13 països diferents

FestivalEl turisme de festivals ha tingut un paper destacat aquesta Setmana Santa amb el Festival de Dansa Setmana Santa, un festival de dansa d’altíssim nivell en el quals s’han pogut veure tota classe de modalitats de dansa com són dansa clàssica, moderna, contemporània, hip-hop, musical, folklòrica, ètnica, clàssica, repertori o jazz.

L’entitat organitzadora és una empresa italiana que, des de l’any 2003, té Lloret com a seu del festival per allotjar-hi els seus prop de 900 participants i, des de la inauguració del Teatre de Lloret, l’any 2011, lloga aquest equipament durant quatre dies per dur-hi a terme les seves actuacions.

En paraules del regidor de turisme, Jordi Orobitg, “parlem sovint dels avantatges del turisme esportiu per a treure el màxim rendiment a les nostres instal·lacions esportives; aquest seria un exemple del potencial que ofereix el turisme de festivals i esdeveniments, que treballem des del Lloret Convention Bureau”.

Enguany hi han participat 28 grups provinents de 4 continents i 13 països diferents: Albània, Bèlgica, Xipre, Anglaterra, França, Irlanda, Israel, Itàlia, Japó, Holanda, Rússia, Eslovàquia i Suècia.

Anualment Lloret de Mar rep més de 90 festivals, el que suposa més de 15.000 visitants pels quals la motivació del viatge és participar en certàmens artístics, principalment de dansa i cant, i gaudir d’un intercanvi cultural. Aquests festivals es duen a terme principalment en temporada mitja i baixa i contribueixen a la desestacionalització de la temporada.

 

Notícies relacionades