El Lloret Convention Bureau realitza diverses accions comercials al mercat francès

El sud de França és un dels mercats prioritaris per a aquest 2015

El Lloret Convention Bureau, entitat público-privada de promoció del turisme de reunions i esdeveniments a Lloret de Mar, ha realitzat recentment diverses accions al sud de França per a donar a conèixer la destinació en el segment de turisme de negocis.

El darrer 4 de juny el Lloret Convention Bureau es va desplaçar a Toulouse en una visita comercial per a presentar la destinació a La Mêlée, una associació d’empreses digitals de la regió de Midi-Pyrénées que compta amb més de 550 membres. Fruit d’aquesta visita, el passat 25 de juny va participar en La Mêlée Numérique, fira on es reuneixen empreses i organismes públics relacionats amb les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació), i on el Lloret Convention Bureau va tenir l’oportunitat de fer nous contactes. Aquest mes de juliol una representació de La Mêlée visitarà Lloret de Mar per a conèixer de primera mà l’oferta de Lloret en el segment MICE i explorar futures vies de col·laboració.

Perpignan és l’altra ciutat francesa on s’han realitzat accions durant les últimes setmanes participant, al principi de mes, en l’acte de presentació del nou model de Renault al parc empresarial EAP, on més de 60 persones van tenir l’oportunitat de conèixer la destinació i tastar alguns dels productes típics de la gastronomia de Lloret. La passada setmana el Lloret Convention Bureau es va desplaçar novament a Perpignan per a assistir a una jornada organitzada per la patronal CGMPE i debatre sobre les noves oportunitats que la fusió entre les regions de Midi-Pyrénées i Languedoc-Roussillon poden oferir a la Catalunya del sud i la possibilitat de crear un club d’economia transfronterer.

Aquestes accions s’engloben dins l’estratègia iniciada aquest any pel Lloret Convention Bureau, a través de la qual s’està realitzant una acció de promoció intensa en els parcs empresarials de Perpignan, Toulouse i Montpellier.

Actualment el Lloret Convention Bureau es troba al Regne Unit participant en el M&I Fòrum Edinburgh 2015, esdeveniment en què participen més de 500 professionals del sector i durant el qual el Lloret Convention Bureau s’entrevistarà amb més de 60 buyers provinents de tot Europa.

Galeria

Notícies relacionades