El Lloret Convention Bureau es promociona a Edimburg entre els mercats europeus tradicionals

Ha mantingut més de 50 entrevistes amb professionals d’arreu d’Europa

Des del dilluns 29 de juny fins al divendres 3 de juliol, el Lloret Convention Bureau ha estat al Regne Unit participant en el M&I Europe Summer Forum 2015, la trobada d’organitzadors de congressos, convencions i incentius més ben valorada de la indústria de reunions amb la presència de més de 700 professionals del sector.

En total hi han participat 400 organitzadors de reunions provinents del Regne Unit, Alemanya, França, Benelux, Espanya, països nòrdics, altres països europeus i Rússia, i més de 300 proveïdors provinents de diferents parts del món. L’esdeveniment ha constat de quatre dies de treball en els quals cada proveïdor ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb més de 50 clients potencials, participar en sessions de gestió de xarxes i en un programa social per ampliar la seva xarxa de contactes i fomentar la interacció amb els participants en un àmbit més informal.

Es tracta d’una acció molt interessant per al Convention Bureau per l’alt nombre de participants europeus i, per tant, destinacions tradicionals amb les quals Lloret de Mar ja treballa des de fa diversos anys. Els mercats europeus, especialment França, Regne Unit i els països nòrdics són estratègics per al Lloret Convention Bureau. Casos com la presentació internacional de l’Audi A1 el 2012, la reunió anual de Gas Natural o la convenció internacional d’una empresa sueca el 2014 són clau a l’hora de promocionar Lloret de Mar i acreditar l’experiència de la destinació en un àmbit tan específic com és el turisme de reunions.

A l’acció també hi han participat Evenia Hotels, el Costa Brava Convention Bureau i el Catalunya Convention Bureau, reforçant així l’acció de comercialització de Lloret de Mar.

Galeria

Notícies relacionades