Més de 800 delegats visiten Lloret aquest mes de gener

Participen en les convencions de tres importants empreses nacionals i internacionals.

Durant el mes de gener, més de 800 delegats hauran visitat Lloret de Mar en el marc de tres convencions que es celebren en diferents espais de la població amb l’assessorament i col·laboració del Lloret Convention Bureau.

La primera convenció va tenir lloc els dies 7 i 8 de gener. 200 treballadors francesos de l’empresa telefònica Orange es van allotjar a l’Hotel Guitart Monterrey per a celebrar la seva convenció anual. Dins el programa d’activitats paral·lel van participar en un cocktail de gala al restaurant Àtics – La Carpa i van realitzar un taller de paella com a activitat de team building. Aquesta acció és el resultat de les visites comercials que el Lloret Convention Bureau va dur a terme a la ciutat de Tolosa l’any 2012 per a promocionar la destinació dins el segment MICE a França.

Aquesta setmana, de dilluns a divendres, 400 delegats d’una important multinacional farmacèutica nord-americana es troben a Lloret en una convenció nacional allotjats a l’Evenia Olympic Resort. Durant els cinc dies que seran a Lloret duran a terme formacions i xerrades al Palau de Congressos Olympic i celebraran una sèrie de sopars en petits grups a diferents restaurants de la vila. El sopar de gala es celebrarà la nit del dijous al Gran Casino Costa Brava amb la presència de tots els participants de la convenció.

Finalment, del 29 a 31 de gener, Lloret rebrà novament l’empresa nord-americana Herbalife, dedicada a la producció i comercialització de suplements nutricionals, que farà al Palau de Congressos Olympic un congrés amb 240 participants de tot Catalunya. Herbalife renova així la seva confiança en Lloret de Mar on ha celebrat periòdicament els seus esdeveniments corporatius en els últims tres anys.

Lloret de Mar es va consolidant com una de les destinacions de congressos i esdeveniments més importants de la Costa Brava amb un producte MICE estructurat, el qual, juntament amb el turisme esportiu, resulta clau per a la desestacionalització turística de la destinació. Durant els mesos de temporada baixa Lloret de Mar disposa d’unes 10.000 places hoteleres obertes, el que representa un terç sobre la seva l’oferta global.

Galeria

Notícies relacionades