El Lloret Convention Bureau es promociona a Barcelona

Acompanyat d’empresaris de Lloret, ha dut a terme dues presentacions a quaranta-cinc professionals especialitzats

El Lloret Convention Bureau es va desplaçar ahir a Barcelona, juntament amb alguns empresaris membres, per dur a terme dues presentacions sobre l’oferta especialitzada de Lloret de Mar en el segment MICE a un conjunt de professionals de Barcelona.

La primera acció es va concretar en un esmorzar per a trenta-cinc representants d’agències especialitzades durant el qual es va realitzar una petita exposició presentant l’oferta de Lloret de Mar que va donar pas a una sessió de networking entre els assistents i la delegació de membres del Lloret Convention Bureau provinents d’Evenia Hotels, Palau de Congressos Costa Brava, El Trull, Fergus Hotels, Marsol HotelsGuitart Hotels, Hotel Rigat Park i Hotel Santa Marta.

Al migdia es van convocar vint professionals del sector corporatiu, representants d’importants empreses de diferents sectors empresarials, per assistir a una nova presentació de destinació que va acabar amb un dinar de networking, novament amb la presència tots els membres del Lloret Convention Bureau que s’havien desplaçat també fins a Barcelona.

En paraules d’Elizabeth Keegan, directora del Lloret Convention Bureau: “Fem una valoració molt positiva d’aquestes dues accions ja que ens han permès entrar en contacte amb un conjunt de professionals que pràcticament desconeixia l’oferta especialitzada de què disposa Lloret de Mar i han pogut també tenir contacte directe amb alguns dels nostres membres i els seus establiments”.

El client corporatiu representa un client molt important per a Lloret de Mar. Només durant aquest mes de gener, Lloret de Mar ha rebut més de vuit-cents delegats que han participat en les convencions d’Orange, Herbalife i d’una important farmacèutica nord-americana. Així mateix, s’ha celebrat a la localitat un congrés cientificomèdic sobre diabetis i altres malalties associades amb una seixantena de participants.

Per a aquest 2016 el públic català de proximitat seguirà essent un dels mercats prioritaris per al Lloret Convention Bureau juntament amb l’espanyol i el francès, i es centrarà una part important dels esforços a captar clients provinents d’aquestes destinacions.

Galeria

Notícies relacionades

No s'ha trobat cap resultat