LLORET DE MAR SEU DE L’ACCIÓ COMERCIAL COSTABRAVA BUSINESS DAYS

Hi participaran un centenar de professionals del sector del turisme de negocis

Lloret de Mar, 18 d’octubre del 2016. Del 19 al 23 d’octubre, seixanta representants d’agències especialitzades en l’organització d’esdeveniments, associacions, agències de comunicació i travel mànagers dels principals mercats europeus visitaran les comarques gironines per participar en la iniciativa Costa Brava Business Days organitzada pel Costa Brava Girona Convention Bureau del Patronat de Turisme de la Diputació de Girona.

L’esdeveniment Costa Brava Business Days té l’objectiu de promocionar l’oferta de reunions i esdeveniments de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre els professionals del turisme de negocis dels Països Nòrdics, Alemanya, França i Espanya que busquen destinacions alternatives a les grans ciutats europees.

Durant quatre dies, els participants podran establir relacions professionals amb quaranta-cinc empreses i entitats especialitzades en reunions i esdeveniments de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, en contacte amb les agències europees amb qui compartiran l’experiència en primera persona de l’oferta de turisme de negocis de la demarcació de Girona.

Relacions professionals i experiències de primera mà

La primera jornada de l’acció arrenca amb la celebració d’un còctel de benvinguda al restaurant Freu del Gran Hotel Monterrey de Lloret de Mar en què els professionals vinguts de quatre països faran la primera presa de contacte.

L’endemà, la jornada es desenvoluparà a Lloret de Mar, amb un format participatiu i dinàmic per propiciar la coneixença entre les empreses de la demarcació de Girona de turisme de negocis i les agències europees. Al matí el Palau de Congressos Olympic acollirà el workshop, amb una agenda de vint entrevistes ja concertades, i l’Hotel Santa Marta serà l’escenari d’un dinar vora mar i de les dinàmiques d’equip que tindran lloc a la tarda.

El sopar de gala al restaurant Sant Pere del Bosc tancarà el programa del primer dia de l’esdeveniment en un escenari singular.

L’endemà els participants es dividiran en quatre grups per iniciar els viatges de familiarització que recorreran tot el territori durant tres dies, des de la Costa Brava fins el Pirineu de Girona.

Per tal que cada assistent pugui experimentar les propostes més properes al seu interès, s’ha dissenyat un recorregut diferent per cada segment del sector de turisme de negocis: incentius, convencions, esdeveniments i congressos.

D’aquests, un dels viatges de familiarització amb 14 participants es quedarà a Lloret durant el divendres al matí per conèixer l’oferta específica de la població amb un planning que inclou també una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde, una excursió amb caiac o practicar marxa nòrdica pel camí de ronda.

L’esdeveniment Costa Brava Business Days és una iniciativa organitzada pel  Patronat de Turisme Costa Brava Girona a través del Costa Brava Girona Convention Bureau, amb la col·laboració de Turespaña, Renfe-SNCF en cooperació i Lloret Turisme a través del Lloret Convention Bureau.

La proposta respon a la demanda creixent del sector per trobar destinacions alternatives per esdeveniments corporatius i d’associacions on l’autenticitat del territori, l’oferta d’espais singulars i les experiències genuïnes aporten un valor afegit a la proposta del professional del turisme de negocis.

Galeria

Notícies relacionades