MÉS DE 160 PERSONES HAN PARTICIPAT EN LES VISITES GUIADES DE LA RUTA DELS INDIANS DE LLORET

S’han organitzat set sortides des del 5 de novembre al 10 de desembre

Les visites guiades organitzades per Lloret Turisme, “Ruta dels indians de Lloret amb degustació de daiquiri”, han acabat el calendari amb la participació de 161 persones que han gaudit d’un recorregut a través d’espais com el passeig de Jacint Verdaguer, l’església de Sant Romà o el Museu del Mar, amenitzat amb una degustació final de daiquiri.

Les visites estaven programades durant tots els dissabtes del mes de novembre a les 11 h del matí però, atès l’èxit que van tenir les primeres sortides, per a les quals hi havia llista d’espera, es va decidir ampliar el calendari amb tres noves sortides al desembre, els dissabtes dies 3 i 10 i el dijous dia 8 aprofitant la setmana festiva.

En total, han estat set sortides amb una mitjana de participants per sortida de 23 persones, de les quals aproximadament el 60% provenien de poblacions catalanes i el 40% eren turistes de l’Estat espanyol.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Aquest any hem potenciat les visites guiades en diversos idiomes a diferents espais de Lloret i estem molt satisfets amb el resultat ja que han tingut molt bona acollida entre els nostres visitants. Els oferim una opció per descobrir Lloret d’una manera diferent alhora que donem valor al nostre patrimoni cultural. De cara a l’any que ve, estem treballant ja en un calendari estable de visites guiades en diversos idiomes que complementarà l’oferta turística habitual de la nostra vila”.

La visita “Ruta dels indians de Lloret amb degustació de daiquiri” estava inclosa dins el programa del festival d’experiències culturals Som Cultura, organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona durant el mes de novembre amb la col·laboració dels ajuntaments, les entitats, els equipaments i les empreses culturals membres del Club de Cultura i Identitat d’aquest organisme.

Galeria

Notícies relacionades