El Lloret Formula Weekend portarà espectaculars motor shows a primera línia de mar aquest cap de setmana a Lloret

Hi haurà un espectacle de pilotatge de moto (moto show), el divendres de 19 a 20 h, i el dissabte un car show by Formula GT de 22 a 23 h

Lloret de Mar torna a acollir un cap de setmana temàtic al voltant del FORMULA 1 GRAN PREMIO PIRELLI 2017 que acull el Circuit de Barcelona-Catalunya aquests dies.

Des de divendres, 12 de maig, fins diumenge, 14 de maig, Lloret es vestirà d’ambient de motor i oferirà diferents propostes familiars com la conducció de vehicles esportius, un circuit de kàrting, una zona de simuladors, un espai d’exposició de vehicles pilotats en competicions de Fórmula 1 i una zona comercial on es podrà trobar una àmplia gamma de productes del món del motor.

Com a novetat, les activitats de kàrting, lloguer de vehicles esportius i els espectacles de moto i cotxes esportius s’instal·laran a l’aparcament de Sa Caleta. Jordi Orobitg explica que “la platja és el nostre principal atractiu i el complementem amb esdeveniments d’oci familiar com és el Lloret Formula Weekend. Aprofitem sinergies amb el Circuit de Barcelona-Catalunya i aquest cap de setmana els nostres visitants podran gaudir d’un espectacular ambient de motor i de les magnífiques vistes que ofereix aquesta ubicació privilegiada”. L’exposició de vehicles, els simuladors i el village es mantindran a la plaça de la Vila i al passeig Jacint Verdaguer.

Des de les graderies instal·lades a Sa Caleta, els aficionats podran gaudir divendres d’un xou de pilotatge de motos i dissabte d’un car show amb les acrobàcies de pilots professionals al volant dels vehicles d’alta gamma combinat amb un potent espectacle de llum i música.

Per altra banda, divendres de les 20 a les 00.30 h Lloret de Mar també acollirà una nova edició de Lloret Night Shopping amb nombroses propostes comercials i activitats de lleure als principals carrers de la població. En total hi ha programades més de 60 activitats per a tots els públics. A tota aquesta oferta cal sumar-hi la celebració de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, en les quals participen un total de 28 establiments de restauració de la localitat.

Per a més informació: formulaweekend.lloretdemar.org

Galeria

Notícies relacionades