Lloret de Mar, present a la World Travel Market de Londres

• S’hi ha reunit amb els principals operadors i agents de viatges europeus i ha participat en una reunió de l’Aliança de Municipis Turístics (AMT) de Sol i Platja

Lloret de Mar, 9 de novembre del 2017. Lloret de Mar ha participat aquesta setmana a la fira World Travel Market, una de les principals fires turístiques en l’àmbit internacional, que s’ha celebrat a Londres del 6 al 8 de novembre.

En aquesta edició, els representants de Lloret de Mar hi han assistit per participar en una vintena d’entrevistes concertades amb alguns dels principals operadors turístics europeus com TUI, Thomas Cook, Jet2 o Grup Sundio; mitjans de comunicació com Le Petit Futé i proveïdors en línia com Expedia i Minube als quals s’ha presentat l’oferta turística de la localitat amb l’objectiu de buscar noves sinergies.

Com a novetat, enguany s’ha aprofitat per presentar a diferents agents de viatges especialitzats en turisme esportiu i ciclisme la nova oferta cicloturista de la destinació que s’ha estructurat durant el 2017 i també per donar a conèixer als diferents operadors la nova estratègia comunicativa de Lloret de Mar, que pretén afavorir la convivència entre els residents i els turistes i que es va iniciar aquest estiu passat amb la campanya “Amb respecte, a Lloret hi cabem tots”.

Paral·lelament a l’activitat promocional, dimarts al matí va tenir lloc una reunió dels representants polítics i tècnics dels vuit municipis que formen l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (Adeje, Arona, San Bartolomé de Tirajana, Benidorm, Calvià, Lloret de Mar, Salou i Torremolinos) durant la qual es va traçar el full de ruta d’aquesta plataforma que prioritza, entre d’altres, la potenciació dels plans de renovació i reconversió integral com a destinacions dels membres, la reivindicació d’un nou sistema específic de finançament i l’evolució cap al model de destinacions turístiques intel·ligents (DTI) com a objectius comuns.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “La World Travel Market és la primera gran acció promocional de la temporada on ens reunim amb els principals operadors turístics internacionals, especialment britànics, per començar a treballar ja de cara al 2018 i presentar-los les últimes novetats que tenim”.

La presència lloretenca a la fira s’ha completat amb la presència de diferents representants del sector privat com és el cas de les cadenes hoteleres Guitart Hotels, Rosamar Hotels, Don Juan Hotels, Garbí Hotels, Evenia Hotels, Aqua Hotels i HTop Hotels i dels receptius Traveltec i Evenia Travel Services.

El mercat britànic segueix essent un dels mercats prioritaris per a Lloret de Mar. Durant el 2016, Lloret de Mar va rebre 93.271 viatgers procedents del Regne Unit, el que va representar un 7,74% sobre el total de viatgers que va rebre la destinació, xifra que el va situar com el tercer mercat emissor més important per a la destinació.

Notícies relacionades