El Lloret Convention Bureau, present a la fira IBTM

• Es tracta d’una de les fires internacionals més importants de la indústria MICE

Lloret de Mar, 29 de novembre del 2017. Des d’ahir i fins demà, 30 de novembre, Barcelona acull la IBTM, una de les principals fires professionals de la indústria MICE en l’àmbit internacional.

La IBTM celebra aquest any la seva 30a edició i ha anunciat que enguany s’ha centrat especialment a augmentar l’eficàcia de les cites, que s’han incrementat un 23% respecte al 2016. En total està previst que es duguin a terme més de 51.000 cites entre els professionals del sector i potencials compradors de tot el món.

El Lloret Convention Bureau hi participa dins l’espai de Catalunya juntament amb una trentena d’empreses més del territori que hi tenen presència, com la lloretenca Evenia Hotels, i altres institucions, com el Catalunya Convention Bureau o el Costa Brava Girona Convention Bureau.

Durant els tres dies de fira, el Lloret Convention Bureau s’entrevistarà amb una trentena d’organitzadors internacionals dels seus mercats prioritaris, com són Regne Unit, França, Centre d’Europa, Països Nòrdics, i nacional, de l’àmbit corporatiu, associatiu i incentius.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “La IBTM, juntament amb la IMEX de Frankfurt, és una de les fires imprescindibles dins el calendari europeu pel que fa a turisme de reunions i ens ofereix la possibilitat de trobar-nos amb professionals de tot el món”. I hi ha afegit: “Ahir vàrem fer una presentació del projecte Olot-Girona-Lloret i avui hem realitzat un esmorzar de networking a l’estand  de Catalunya”.

Galeria

Notícies relacionades