El Lloret Convention Bureau participa en l’All about people a Atenes i en una sessió de treball a Tolosa per a promocionar Lloret de Mar en els mercats britànic i francès

Allà ha presentat l’oferta especialitzada de destinació amb un nou format que inclou uns tallers interactius basats en el llegat indià de Lloret de Mar i la gastronomia del territori

El Lloret Convention Bureau ha participat aquesta setmana en dues accions promocionals amb l’objectiu de fomentar el coneixement de l’oferta MICE de Lloret de Mar entre els professionals del segment especialitzat en turisme de reunions de França i el Regne Unit.

La primera acció va tenir lloc el cap de setmana passat a Atenes, on una seixantena de professionals britànics van participar en grups en diferents tallers on el Lloret Convention Bureau va dur a terme unes presentacions dinàmiques de la destinació. El fil argumental de les exposicions es basava en el llegat indià de Lloret de Mar a partir del qual ─i amb diferents experiències com un joc de taula o un taller de daiquiri─ s’arribava a conèixer l’oferta especialitzada de la destinació i les empreses que formen part del Lloret Convention Bureau, entre elles el Palau de Congressos Olympic, també present a l’esdeveniment.

Ahir a la nit, l’entitat de promoció depenent de Lloret Turisme es va desplaçar fins al sud de França per participar en un afterwork amb seixanta professionals d’empreses de Tolosa organitzat pel Costa Brava Girona Convention Bureau. A l’esdeveniment, tematitzat al voltant de la gastronomia gironina, els participants del territori dinamitzaven diferents tallers gastronòmics que incloïen també una presentació de cada empresa i entitat. El Palau de Congressos Olympic, l’Hotel Santa Marta i el Gran Hotel Monterrey de Lloret de Mar van participar en aquesta acció de promoció col·laborativa entre el sector públic i el privat.

En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: ”El mercat britànic i el francès són dos dels mercats estratègics per a la nostra destinació i la valoració que fem d’aquestes accions és molt positiva ja que hem presentat la nostra oferta als professionals que habitualment són els que prenen les decisions a les seves empreses i agències, i que ara ens coneixen amb més profunditat. Ha estat la segona vegada que hem participat en un esdeveniment All about people. La primera va ser a Tenerife al mes de març on vam veure el potencial de l’acció i dels professionals que hi participen. Per aquest motiu, en aquesta ocasió hem optat per tenir-hi més presència a través d’un “destination package” que ens ha permès dur a terme presentacions en privat a tots els assistents.”

Galeria

Notícies relacionades